Az a trend, hogy a lányok deszkavékonyságúra akarnak fogyni, míg a fiúk téglafal hasat akarnak gyúrni, felgyorsult vagy épp ellenkezőleg?
Ma, tudod mi a divat? Zabálj mértéktelenül, ne sportolj semmit és élj a body positivity szemlélettel, még ha 20-30 kg zsírfelesleg is van rajtad. Ma nem a vékonyság a menő, hanem a túlsúly, és nem hiába hazánk Európa egyik legelhízottabb országa. Egyes fiatal csajoknak kétszer akkora a feneke, mint az enyém 32 évesen. Sőt, egyes srácoknak is nagyobb a melle, mint az enyém.
Csak nyitott szemmel kéne közlekedni.
Nem kis gond van az emberek fejébe..
Mindenkinek van egy alap testalkata amivel tud dolgozni.
Nem fogyó meg hízó kúrákat kellene tartani, hanem rászokni az egészséges étkezésre meg a testedzésre.
Egy 45 kg-os beesett arcú, testű lány ugyanúgy egészségtelen mint egy 90 kg-os.
Jólenne ha már végre az egyensúly megtalálása lenne a cél a társadalomban, nem az egyik végletből a másikba esés.
Nagyon nem mindegy, hogy hány centihez 45 vagy 90 kg az illető. Attól, hogy valaki 45 kg, még nem lesz beesett arcú.
Milyen egyensúlyról beszélsz? Amikor könnyebb elmenni a mekibe enni, semmint főzni otthon egészségeset? Vagy mondjuk lemenni fél órát kocogni? A mai ember mindent gyorsan akar, aztán meg sír a következmények miatt.
"45 kiló ne legyen egy felnőtt ember" :D :D :D
Majd pont, te fogod ezt megmondani, hogy mennyi ne legyen egy felnőtt ember. :D
Gondolom arra még véletlenül se gondoltál, hogy lehet valaki makk egészséges is 45 kg-san 160 centisen. Mondjuk én 46 kg vagyok 159 centihez, de igen, teljesen egészséges vagyok, csontjaim nem zörögnek, a bordám sincs ki, szeretek mozogni is.
Anyukám meg 149 centihez volt 42 kg. Teljesen normális és egészséges volt ez a súly számára.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!