Ha minden étkezéskor (5x) ennék egy evőkanál búzakorpát az jó hatással lenne az emésztésre vagy épp ellenkezőleg?
Figyelt kérdés
Sajnos nagyon lassú az emésztésem, mindent kipróbáltam már.2015. jan. 10. 19:32
1/5 anonim válasza:
Búzakorpa nem az emésztést gyorsítja, hanem a széklet állagát javítja, mivel a legmagasabb a rosttartalma.
2/5 A kérdező kommentje:
De mivel nagyjából emészthetetlen rost, így gyorsabban ürül ki, mint mondjuk a fehér lisztes dolgok rost híján.
2015. jan. 10. 22:16
3/5 anonim válasza:
Nekem kicsit soknak tűnik, én napi 1 evőkanálnyi ajánlott mennyiségről olvastam. És alkalmazom is, minden este 1 pohár joghurttal. Jó a hatása. Viszont arra figyelni kell, hogy mellé elegendő folyadékot fogyassz, anélkül a búzakorpa pont ellenkezőleg fog hatni, mint szeretnéd.
4/5 anonim válasza:
5 evőkanálnyitól nem inni fogod a vizet, hanem vedelni, a hasad puffadt lesz, rengeteget járhatsz WC-re. A mennyiség is számít, jóból is megárt a sok.
Egyszerűbb, ha 1-2 sima korpatablettát szedsz, azzal eléred a kívánt hatást, de nem terheled túl a szervezeted.
5/5 anonim válasza:
5 evőkanál rengeteg. Én napi 1 teáskanálnyit eszek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!