A hallal lehet hízni, vagy éppen ellenkezőleg fogyni?
Hello!15 éves vagyok,sajnos anyai ágon jön,hogy duci vagyok(61 kg,nagy a derekam a hasam,és a combom belsejére híztam+narancsbőr,de csak a combomon!)Messze messze a felmenőim is ilyenek voltak,bárhogy ment a diéta...
Én viszont keményen mozgok,konditerem(itthon van pár kondigépünk),egészséges táplálkozás,sok diéta meg ilyesmi.Bár csak havonta siekrül oylan 1,5 kg...
Most viszont nagyon rákaptam a szardinellára,szeretem a paradicsomos szósban úszót de az olajosat is :D
Mostmár keverem a salátával. :) Ma már 3 konzervet is megettem :D Nagyon rosszat teszek evvel a halkajálással?Csakmert félek,hogy amit megeszek hal,egyből lerakódik az "üres" helyekre....
Köszy előre is a válaszokat!!!
halat nem szabad túl sokat enni, mert azt hiszem túl sok jód van benne. de most hogy ennyire kívánod lehet a szervezetednek kell. azért ne vidd túlzásba.
amúgy a hal maga egy kicsit sem hízlaló(max egy kicsit egy jó zsíros ponty) de a szószok és az olaj igen.
havonta 1,5 kg havonta nagyon szép, és tényleg a 61 kilo kicsit sok a korodban. még egy 5 kilo és csak a súlyodat kell tartanod.
Tisztázzunk valamit.
A hal önnmagában nagyon jó fehérje forrás, talán az egyik legjobb. MÉg a purin tartalma is alacsony ami külön szuper.
Azonban ha konzervként eszed, az ipari olaj amiben úszkál az egy rakás trágya, nem tudok finomabban fogalmazni, a paradicsomszószról meg már ne is beszéljünk.......
A rio mare meg jó kis tonhal, méregdrága és olivaolajban úszkál, az egy fokkal jobb csak nem éri meg az árát mert le kell szűrni diétnál.
Sok sikert!
Köszönöm a válaszokat...akkor egydöntetűen abba kell hagynom...
Amúgy meg 167cm vagyok és 61 kg....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!