Cola zero tényleg étvágyat csinál vagy épp ellenkezőleg, eltelít nem éhezel meg tőle?
Emberfüggő, kit mi laktat és kit mi pörget fel, koffein ide vagy oda. Van, akire a tea is hat, rám a tea és a kávé nem, a kóla igen, de van, akire a kóla sem hat, simán alszik utána, mint a tej.
Az ízre nem tudok mit mondani, én utálom az édesítőszeres egészségtelen lötyiket, soha nem ittam cola zerót.
Nekem a cukormentes üdítő az -esetek 80%-ban elveszi az étvágyamat.
Engem a kóla nem pörget fel.
Bírom ezt az "El ne hidd, hogy nincs benne kalória", "El ne hidd, hogy nincs benne cukor, csak a felirat más" dumát...
Akik ezt nyomatják, abba belegondoltak, vajon mennyire érné meg egy világvezető cégnek az, ha mást írnának az összetevőkhöz, mint a valóság? Hogy ezzel emberéleteket tennének kockára, pl cukorbetegek életét, aztán a szart is kiperelhetnék belőlük? Mielőtt leírtok valami fa$zságot (akkor is, ha eltelt 2 év), gondolkodjatok már...
Én amúgy évek óta iszok ilyeneket, nálam nem befolyásol semmit.
De ha iszom akármilyen üdítőt, egyből kiérzem, ha véletlenül cukor van benne, rosszul vagyok, minden bajom van. Pedig nem vagyok cukorbeteg, de nem bírja a szervezetem a "folyékony cukrot"....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!