Nem akarok az iskolai mérekezésnél mérlegre állni. Mit tegyek?
Anno én is így voltam, konkrétan bulemias , nagyon nem akartam rá állni. De külön hívtak be minket és ok aztán nem foglalkoztak vele, max annyit mondtak, ez kevés vagy ilyesmi . A többiek nem tudtak semmit. Jobb túl lenni rajta és nem mondani semmit. Ha megjegyeznek valamit akkor sem . Ez csak egy szimpla mérés, senki sem foglalkozik vele, komolyan . Kötelező. Ha 40kg vagy 180 centihez, max mondjak, sovány vagy és ennyi. Nem fog senki se keresni stb .
Ha viszont a többiek előtt kell, ott említsd meg ezt a helyzetet. Kérd esetleg a külön mérést külön helyen . Ezt azért csak felfogják iskolásokkal dolgozó emberek … :-)
Ui 11 voltam . Meg se hallgattam kb mennyi vagyok, a papírra volt ráírva.
Azóta egyébként mosolygok rajta, miken izgultam :) szóval nyugi , semmi gond. Amit meg mond aki mer azt hagyjuk. :D Egy táblázat van a fejükben és aszerint mondjak .
De pl a kínos helyzetről, hogy nyugtassalak. Total elfelejtettem, hogy vizsgálat lesz gimiben, és sokszor nem hordtam melltartot, mert utaltam, sportoltam és max azokon a napokon vittem sport melltartot, de általában olyan ruhát vettem fel amiben nem látszik. Szóval tok elfelejtettem és olyan vizsgálat volt ahol hárman hívtak be minket , szerencsére épp baratnoim jöttek velem, de le kellett vetkőzni. Akkor jeleztem, hogy na, én így vagyok, ez nem feltétlen jó számomra :D szóval a doki megkérdezte a tobbieknek jó e így, nekem
Jó e nekik is, és miután tisztáztuk, engem is kérdezett, én mondtam a baratnoim nem zavarnak, szóval a doktornő total melltarto nélkül végig nézett :D mindenki előtt a teremben :D 2 barátnő, 3 orvos :))) 16 évesen elég furán éreztem magam . De senki egy szemoldok felvonást sem tett, szóval onnantól nyugodt voltam, pedig volt ott férfi is :D
Nálunk netfiten tesitanár mérte
Nem volt olyan opció, hogy nem állsz rá
Ha értelmesnek kinéző tanárod van, akkor megbeszélheted vele óra előtt, hogy ne olvassa fel hangosan, te meg nem nézed. Azt nem tudom, hogy meg tudja-e oldani, hogy ne kelljen ráálnod
Ha egy gyökér (nálunk ilyen volt), akkor meg se próbáld ezt elmagyarázni neki, és ne állj ellent sehogy, mert utána lehet, hogy bosszúból nekiáll szívatni téged
A védőnőnél hasonló, de ő nagyobb eséllyel nem egy gyökér, és nem tud hosszabb távon ki*aszni veled
Voltam étkezési zavaros, és gyógyulási fázisban NEM láthattam a súlyomat - gyakorlatilag az összes anorexiával küzdő lány a kijelzőnek háttal állt rá.
Akik azt írják, fogadja el, magát, nem arról van szó, hanem hogyha meglátja, hogy mit tudom én nem 48 kiló, hanem 51 akkor az járhat egy azonnali súlyos visszaeséssel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!