Fogyni akarok mert 70 kg vagyokmit tegyek hogy 50 kg legyek??
Kalóriadeficit. Rád is ugyanazok a biológiai törvények vonatkoznak, mint a bolygó többi emberére. SOS!
#3-as vagyok.
Azt még le akartam írni, hogy kalóriaszámolás kell. Vagyis ha nem is számolod konkrétan a kalóriákat, akkor is, tulajdonképpen igen, kevesebbet kell enni, kalóriadeficitben kell lenni. Viszont ehhez tényleg el kell kötelezned magad, ez nem 1-2 hetes folyamat.
1. sok rost, gyümölcsben, zöldségben
2. sok folyadék, főleg víz, semmi üdítő, cukrozott gyümölcslé és társai
3. kerüld az anyagcserédet leterhelő mű összetevőket (chips, ízesített cuccok, majonéz, kechup)
4. heti 3x fél óra mozgás kezdésnek
5. felejtsd el a gyors fogyást, most! Azért hízhattál meg, mert rosszak az életviteli, táplálkozási szokásaid. Tehát azokat kell helyreállítani és a súlyoddal ne is foglalkozz, menni fog vele együtt. Élvezni fogod a változást így, mert te teszel érte.
Máskülönben ha csak fogyni akarsz mindenáron, akkor szenvedés lesz és egy sprintet csinálsz az egészből és nem lesz tartható az állapot, vissza fogsz hízni.
6. Ha betegség miatt vagy túlsúlyos, akkor a fentieket fenntartással kezeld. A betegségeddel kell kezdened akkor. Pajzsmirigy, cukorbetegség, stb...
Első körben ennyi.
Meg fogod tudni csinálni, biztos vagyok benne !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!