Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Fogyni szerettem volna,elértem...

Fogyni szerettem volna,elértem a célom ,nem akarok már tovább fogyni viszont a fogyás mégsem áll meg?

Figyelt kérdés

40 kg tól szabadultam meg,célom 50 kg volt

Életmódot igazából nem tudtam váltani,reggelire simán sültkolbászt eszek sültszalonnával és kenyérrel,tojással igazából simán fogytam igyis.

Amin valtoztattam az a MENNYISÉG!!!!

Ennyit kellett csak tennem,a mennyisegen valtoztatni és ugyanazokat az eteleket ehetem amiket szeretek.

Már nem szeretnék fogyni igyis már eléggé vékony vagyok

De nem bírok már többet enni,és hiába eszek NEM FOGYÓKÚRÁS ÉTELEKET mivel a mennyisége kevés ugyanugy fogyok

Mit tegyek?

2023. febr. 27. 10:23
1 2
 1/16 A kérdező kommentje:
(90 kg ról fogytam 50 kg ra )
2023. febr. 27. 10:24
 2/16 anonim ***** válasza:
100%
Egyél többet, vagy olyat, amiben több a kalória, csodák nincsenek. Csináld a reggeli tojast több olajjal vagy egyél egy marék mogyorót napközben, nem fogsz belehalni.
2023. febr. 27. 11:20
 3/16 anonim ***** válasza:
100%
Ha tényleg ez a probléma, akkor pl igyál kalóriadús italokat. Tej, gyümölcslé, stb.
2023. febr. 27. 11:47
 4/16 A kérdező kommentje:

Ez a fogyás nem 1 ev alatt történt,tobb idő volt.

Es az évek alatt annyira hozzászoktam a kevéshez hogy egyszerűen ez az a mennyiseg amivel azt erzem jollaktam es jol elzem magam

Tejet napi 2x is iszok tehat napi 1 liter megvan imadom!

Ez fogyokura alatt is megvolt

2023. febr. 27. 12:05
 5/16 anonim ***** válasza:
92%
Oké. Akkor egyél mást. Értjük, hogy te hópihe vagy, te nem bírsz enni egy marék magot mert megdöglesz, de azért próbáld meg esetleg :D hátha siker és gratulálhatunk :D
2023. febr. 27. 12:07
 6/16 anonim ***** válasza:
100%

Mázlista!

Áruld már el, hogy akkor mégis, mennyit eszel a "sültkolbászt eszek sültszalonnával és kenyérrel,tojással"-ból ?!

2023. febr. 27. 12:37
 7/16 A kérdező kommentje:

2 db tojás

4 szelet szalonna amit kakastarélykent hívok

Kolbaszbol pedig kb egy 10cm hosszusagu darabot eszek

Es ehez jon meg 1 szelet feherkenyér

2023. febr. 27. 13:23
 8/16 anonim ***** válasza:
75%
Bámmeg, egyél rá egy csokit. Nem olyan krvanehéz...
2023. febr. 27. 13:47
 9/16 A kérdező kommentje:

8.Provoaktív válasz,továbbízottam.

Igen lehet fél disznót mert sajnos ha unatkoztan nasiztam. Volt hogy éhes se voltam szimplán csak ettem mert kivanta a szemem,jolesett

Ha szomoru voltam ettem, ha boldog ettem.

Nemsokat valtoztattam az etrendemen. De kizártam azt hogy akkor egyek amikor ehes se vagyok. Nem eszem magam betegre(regen megesett) csak anyit eszek ami jolesik hangsulyozom ami JÓLESIK.

Nekem ugytunik ennyi eleg volt hogy változas történjen. Mar csak megtartani szeretnem.

Ja és regen zömpoltem a colat,már csak vizet iszom.

Regen mimdenhova kocsival jartam mostmár ha tehetem elsetalok vagy biringa.

Mellesleg nekem a reggeli a legtartalmasabb. Mielott támadnál akkor leirom hogy utána eszek kesobb egy tál levest es vacsira már csak egy gyümölcs,esetleg joghurt,valami könnyűt

Es ennyi.

2023. febr. 27. 13:48
 10/16 anonim ***** válasza:

Most nem azért, de ezek nem is olyan kevesek így.

Nem értem, hogy fogytál ezekkel.

2023. febr. 27. 14:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!