Fogyni szerettem volna,elértem a célom ,nem akarok már tovább fogyni viszont a fogyás mégsem áll meg?
40 kg tól szabadultam meg,célom 50 kg volt
Életmódot igazából nem tudtam váltani,reggelire simán sültkolbászt eszek sültszalonnával és kenyérrel,tojással igazából simán fogytam igyis.
Amin valtoztattam az a MENNYISÉG!!!!
Ennyit kellett csak tennem,a mennyisegen valtoztatni és ugyanazokat az eteleket ehetem amiket szeretek.
Már nem szeretnék fogyni igyis már eléggé vékony vagyok
De nem bírok már többet enni,és hiába eszek NEM FOGYÓKÚRÁS ÉTELEKET mivel a mennyisége kevés ugyanugy fogyok
Mit tegyek?
Ez a fogyás nem 1 ev alatt történt,tobb idő volt.
Es az évek alatt annyira hozzászoktam a kevéshez hogy egyszerűen ez az a mennyiseg amivel azt erzem jollaktam es jol elzem magam
Tejet napi 2x is iszok tehat napi 1 liter megvan imadom!
Ez fogyokura alatt is megvolt
Mázlista!
Áruld már el, hogy akkor mégis, mennyit eszel a "sültkolbászt eszek sültszalonnával és kenyérrel,tojással"-ból ?!
2 db tojás
4 szelet szalonna amit kakastarélykent hívok
Kolbaszbol pedig kb egy 10cm hosszusagu darabot eszek
Es ehez jon meg 1 szelet feherkenyér
8.Provoaktív válasz,továbbízottam.
Igen lehet fél disznót mert sajnos ha unatkoztan nasiztam. Volt hogy éhes se voltam szimplán csak ettem mert kivanta a szemem,jolesett
Ha szomoru voltam ettem, ha boldog ettem.
Nemsokat valtoztattam az etrendemen. De kizártam azt hogy akkor egyek amikor ehes se vagyok. Nem eszem magam betegre(regen megesett) csak anyit eszek ami jolesik hangsulyozom ami JÓLESIK.
Nekem ugytunik ennyi eleg volt hogy változas történjen. Mar csak megtartani szeretnem.
Ja és regen zömpoltem a colat,már csak vizet iszom.
Regen mimdenhova kocsival jartam mostmár ha tehetem elsetalok vagy biringa.
Mellesleg nekem a reggeli a legtartalmasabb. Mielott támadnál akkor leirom hogy utána eszek kesobb egy tál levest es vacsira már csak egy gyümölcs,esetleg joghurt,valami könnyűt
Es ennyi.
Most nem azért, de ezek nem is olyan kevesek így.
Nem értem, hogy fogytál ezekkel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!