Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hiztatok karacsonykor?

Hiztatok karacsonykor?

Figyelt kérdés

Ha igen, menyit ?

Mar karacsony utan rogton fogyoztoj, vagy majd januar elsejetol?

En hiztam :( 4 kilot. Mindenhol enni kellett ahol eddig voltunk vendegsegben es a sok sutik... :( most nagyon utalom magam:(((

2022. dec. 26. 14:51
1 2 3 4
 31/34 anonim ***** válasza:
80%

Mi a franc?! Ezen mi a kitaláció?

Tényleg ennyit ettem, nem tudom mi értelme lenne Gyakori kérdéseken behazudni azt hogy zabáltam, mikor nem😂

Na mindegy

2022. dec. 27. 12:12
 32/34 anonim ***** válasza:
58%
Én elhiszem, mert én is megettem a kiadós ebédeken túl 5-6 rúd bejglit és két zsák szaloncukort a héten meg még pizzákat, sütiket is, érzem, hogy majd kipukkadok. :D Lehet nem kellett volna ennyit enni, mert pár hete, mikor mérve lett 85,5 kiló voltam, most meg 88,6 kg vagyok. Majd leestem a mérlegről, hogy mi van? Nem tudom, ebből mennyi jut a karácsonyi napokra, és az előtte időszakra, de szerintem ez főleg most lett. 19/F
2022. dec. 28. 23:12
 33/34 anonim válasza:
100%

+2 kg.

Januártól magától lemegy,ahogy indul a meló.

2022. dec. 30. 22:24
 34/34 anonim ***** válasza:
#8-ason könnyesre röhögtem magam😂😂😂
2023. dec. 5. 17:43
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!