Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hiztatok karacsonykor?

Hiztatok karacsonykor?

Figyelt kérdés

Ha igen, menyit ?

Mar karacsony utan rogton fogyoztoj, vagy majd januar elsejetol?

En hiztam :( 4 kilot. Mindenhol enni kellett ahol eddig voltunk vendegsegben es a sok sutik... :( most nagyon utalom magam:(((

2022. dec. 26. 14:51
1 2 3 4
 1/34 anonim ***** válasza:
86%
Nem híztam, mert nem zabálom túl magam ilyenkor se.
2022. dec. 26. 14:58
 2/34 anonim ***** válasza:
87%

Áruljátok már el, hogy ha ennyire zavar titeket pár kg plusz, akkor miért nem bírjátok letenni a kanalat/villát és nem enni annyit? Nekem azt senki ne mondja, hogy azért, mert kötelező volt enni.

Semmi sem kötelező. Én nem szoktam süteményt enni, de most figyeltem arra, hogy ne vigyek be sokkal több kalóriát, mint amennyit a szervezetem elhasznál. Beosztottam a kalóriát, bevittem a fehérjéből a kellő mennyiséget, így 1-2 db sütemény belefért. Sőt, most kezdtem a szálkásítást és mégis megbírtam állni, hogy ne tömjem magam, nem nőtt meg a súlyom sem. Azért, mert ünnep van, nem jelenti azt, hogy tömni kell magad.

Alapvetően nem lenne ez probléma, ha nem jönne mindenki ide és írna ki kétségbeesetten kérdést, hogy "Úristen, híztam 4 kgot, nagyon rosszul érzem magam, mit tegyek?" Ha nem bírod mentálisan ezt, akkor ne zabálj, ennyi. Önuralom.

4kg hízáshoz meg 28.000 plusz kalória kell, mint amennyit elhasználtál. Ezt 2 nap alatt lehetetlen volt bevinned.

Az a 4kg az csak víz a több szénhidrát miatt, amit bevittél.

3-4 nap alatt lemegy rólad, mert ez nem hízás.

A szervezeted ennél bonyolultabb, jóval.

2022. dec. 26. 14:59
 3/34 anonim válasza:
21%

Igen hiztam 106kg vagyok, 190cm

Amugy eloszlik rajtam

Ugyanitt csinos 55-60kg körüli nővel ismerkednek

2022. dec. 26. 15:07
 4/34 anonim ***** válasza:
90%
Csak a májam hízott eddig.
2022. dec. 26. 15:12
 5/34 anonim ***** válasza:
100%
Nem
2022. dec. 26. 15:23
 6/34 anonim ***** válasza:
88%
Senki nem hízik 2-3 nap alatt. Az a plusz, ami ilyenkor megjelenik a mérlegen, az víz, széklet, salak, só, elektrolit, nem testzsír. A hízás hosszútávú fiziológiai folyamat, ahogy a fogyás is.
2022. dec. 26. 15:24
 7/34 anonim ***** válasza:
90%

Nem lehet 4 kg-t hízni pár nap alatt, legalábbis zsírban biztos nem. Ez nagyrészt a só miatt megkötött víz, salakanyag, és glükóz.

Amúgy én sem értem, miért kell hányásig zabálni karácsonykor.

Én is többet ettem, mint szoktam, kb 500 kalóriával. De az, amit a családom is művel, hogy bejglivel és töltött káposztával kelnek, és még rakuldenek fél zsák szaloncukrot, az számomra érthetetlen. Mindenki azt csinál nyilván, amit akar, utána meg megy a panaszkodás, hogy 90 kilósak.

2022. dec. 26. 15:37
 8/34 anonim ***** válasza:
19%
Én már hónapokkal ezelőtt kidobtam a mérleget, látni sem akarom soha többé ☝️ Fhú, szétdurranok 😂 Telezabáltam magam sütivel. Két hét alatt elment 4 rúd bejgli, fél kiló kókuszgolyó, fél kiló tökmagos pogácsa, hat darab pite, isten tudja, hány darab baklava, mindezek mellet leszaladt 3 tábla Milka, meg egy tábla Boci, a nyomorult tejberízsről ne is beszéljek. 😂 A pizzás volt hogy napi 2x fordult. 😂 Igazából egyáltalán nem érdekel már ez a hízásosdi. Olyan szinten elegem lett ebből a hülyeségből, hogy nem igaz. Évekig sanyargattam magam, és ráadásul rosszul is éreztem magam. Hát én nem fogom magam pocsékul érezni, mert másoknak nem derogál a túlsúly, az már az ő problémájuk.
2022. dec. 26. 15:44
 9/34 anonim ***** válasza:
88%

"én nem fogom magam pocsékul érezni"

Egészen biztosan most is pocsékul érzed magad, ha még karácsonykor is minden kérdés alá odakommenteled a nyomorod, amiben a nevetős emojikkal kompenzálod kifelé, hogy belül sírsz, mert a rossz helyről szerzett információid miatt nem voltál képes életmódot változtatni.

2022. dec. 26. 15:50
 10/34 anonim ***** válasza:
93%
4 kg 2 nap alatt, ezt ki ne találd.
2022. dec. 26. 15:56
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!