Hiztatok karacsonykor?
Ha igen, menyit ?
Mar karacsony utan rogton fogyoztoj, vagy majd januar elsejetol?
En hiztam :( 4 kilot. Mindenhol enni kellett ahol eddig voltunk vendegsegben es a sok sutik... :( most nagyon utalom magam:(((
Egy fél napos vendégség volt 24. én csak, hálistennek, a kaja persze töményen szénhidrátdús- feherlisztes tészta, rizs, mi más lenne...amit én alapjáraton kerülök.
3 fajta süti volt, így összesen 3 szelet sütit ettem. Nem zabáltam halálra magam. +2kg lett végül.
Már egyből másnaptól visszaálltam a diètás étrendemre, aztán majd 1-2 hónap alatt lemegy, mint tavaly. Akkor is így volt.
Januártól? Viccelsz? Kizárt. Akkor 6-7 kilót kéne visszafogynom. Nem éri meg.
Megéheztem ettől a kérdéstől.
Fogalmam sincs hány kiló vagyok. Nem itt van a fókusz az életemben.
12.
Ha te azt hiszed hogy 2 nap alatt hízni lehet, az a te bajod. :)
Ha esetleg véletlen nekem, a 11esnek szántad a gúnyos dumádat, felesleges volt.
Én nem hiszek semmit sem, szimplán annyit írtam, hogy 2 kilóval több vagyok mint a fél napos vendégség előtt amiben voltunk. És azt, hogy ez majd január februárra le is megy, ugyanúgy mint ahogy tavaly is történt. Fogtad? De Ha nem az se gond. 😂
Azért írtam 12-est, mert azóta törölve lett valakinek a kommentje.
Egyszerűen hülyeséget írtál, persze, hogy többet mutat a mérleg, hiszen ilyenkor egy kiadósabb evés után tele van a szervezet vízzel/salakanyagokkal. Azon mit kell leadni januárig vagy februárig? :) nem testzsír ment fel rád, hogy le kelljen adni, ezért baromság az amit írtál. De mindegy, veled kár vitázni úgy látom.
Jaj te, nem ismered a varázs mondatot.
"Csomagolsz nekem?" - ezzel mindent amit tukmálnának, de nincs kedved megenni le van tudva. Te nem mondtál nemet, ők meg nem sértődtek meg. A rutinosak meg már külön dobozzal járnak 😀
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!