Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hiztatok karacsonykor?

Hiztatok karacsonykor?

Figyelt kérdés

Ha igen, menyit ?

Mar karacsony utan rogton fogyoztoj, vagy majd januar elsejetol?

En hiztam :( 4 kilot. Mindenhol enni kellett ahol eddig voltunk vendegsegben es a sok sutik... :( most nagyon utalom magam:(((

2022. dec. 26. 14:51
1 2 3 4
 11/34 anonim ***** válasza:
22%

Egy fél napos vendégség volt 24. én csak, hálistennek, a kaja persze töményen szénhidrátdús- feherlisztes tészta, rizs, mi más lenne...amit én alapjáraton kerülök.

3 fajta süti volt, így összesen 3 szelet sütit ettem. Nem zabáltam halálra magam. +2kg lett végül.

Már egyből másnaptól visszaálltam a diètás étrendemre, aztán majd 1-2 hónap alatt lemegy, mint tavaly. Akkor is így volt.

Januártól? Viccelsz? Kizárt. Akkor 6-7 kilót kéne visszafogynom. Nem éri meg.

2022. dec. 26. 16:03
 12/34 anonim ***** válasza:
88%
12-es is azt hiszi, hogy 2 nap alatt lehet hízni kilókat 😀. 7700 kalória 1 kiló, nekem ne mondja senki azt, hogy 15000 kalória pluszban van 2 nap kajálás miatt. Az meg csak plusz, hogy 2 nap alatt alapból be sem indul a hízás.
2022. dec. 26. 16:11
 13/34 anonim ***** válasza:
75%

Megéheztem ettől a kérdéstől.

Fogalmam sincs hány kiló vagyok. Nem itt van a fókusz az életemben.

2022. dec. 26. 17:17
 14/34 anonim ***** válasza:
6%

12.

Ha te azt hiszed hogy 2 nap alatt hízni lehet, az a te bajod. :)

Ha esetleg véletlen nekem, a 11esnek szántad a gúnyos dumádat, felesleges volt.

Én nem hiszek semmit sem, szimplán annyit írtam, hogy 2 kilóval több vagyok mint a fél napos vendégség előtt amiben voltunk. És azt, hogy ez majd január februárra le is megy, ugyanúgy mint ahogy tavaly is történt. Fogtad? De Ha nem az se gond. 😂

2022. dec. 26. 17:18
 15/34 anonim ***** válasza:
83%
Nem. Miért híztam volna? Attól mert karácsony van, nem kell 3x annyit enni.
2022. dec. 26. 18:09
 16/34 anonim ***** válasza:
78%
Egy picit többet mutat a mérleg, de ugyan, 1 nap ettem csak többet, mint kellett volna, szóval ez majd pár nap múlva lemegy, mert pár nap alatt nem igazán lehet hízni, max. ha egész nap szó szerint zabál az ember.
2022. dec. 26. 18:15
 17/34 anonim válasza:
75%
Én sosem hizok fel egy bizonyos kiló felé, amennyit már kb 3 eve tartok. Most lefogytam kb 1 hete mert 3 napig semmit nem ettem, kb 3 kilót , azt vissza híztam de a szokásos fölé nem mentem akármennyit is ettem. Viszont januártól neki is állok fogyozni, mert a 113 kiló hiába oszlik el rajtam, engem zavar
2022. dec. 26. 18:53
 18/34 anonim ***** válasza:
91%

Azért írtam 12-est, mert azóta törölve lett valakinek a kommentje.

Egyszerűen hülyeséget írtál, persze, hogy többet mutat a mérleg, hiszen ilyenkor egy kiadósabb evés után tele van a szervezet vízzel/salakanyagokkal. Azon mit kell leadni januárig vagy februárig? :) nem testzsír ment fel rád, hogy le kelljen adni, ezért baromság az amit írtál. De mindegy, veled kár vitázni úgy látom.

2022. dec. 26. 19:05
 19/34 anonim ***** válasza:
82%
Illetve te magad írtad, hogy januárig 6-7 kilót híznál, egyszerűen butaságokat írsz, aztán fel vagy háborodva, ha valaki erre megjegyzést tesz :D ne már ember.
2022. dec. 26. 19:07
 20/34 anonim ***** válasza:
84%

Jaj te, nem ismered a varázs mondatot.

"Csomagolsz nekem?" - ezzel mindent amit tukmálnának, de nincs kedved megenni le van tudva. Te nem mondtál nemet, ők meg nem sértődtek meg. A rutinosak meg már külön dobozzal járnak 😀

2022. dec. 26. 19:23
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!