Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hiztatok karacsonykor?

Hiztatok karacsonykor?

Figyelt kérdés

Ha igen, menyit ?

Mar karacsony utan rogton fogyoztoj, vagy majd januar elsejetol?

En hiztam :( 4 kilot. Mindenhol enni kellett ahol eddig voltunk vendegsegben es a sok sutik... :( most nagyon utalom magam:(((

2022. dec. 26. 14:51
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:
1%

18. Azon mit kell leadni januárig, februárig"

Csak azt okostojás, hogy tavaly is így ment vissza a súlyom. Ezért írtam.

Tavaly december 23.-án 67kg voltam, a félnapos vendégséges szenteste után, december 25.- én felkelés után 69,9. Aznap már ugyanúgy a szokásos diétám szerint ettem ahogy szenteste napja előtt már évek óta, és február vége felé mutatott a mérleg újra 67 kilót legutóbb.

Tippem szerint most is hasonló módon alakul majd. Ennyi.

Kötözködj mással, és vezesd le mással a frusztrációidat, vagy ajánlott pszichológust felkeresned. Na szia.

2022. dec. 26. 20:07
 22/34 anonim ***** válasza:
84%

Nem, nem híztál 2 nap alatt 4 kilót. Elképzelhető, hogy több folyadék és béltartalom van benned átmenetileg, de zsírból ennyit 2 nap alatt nem épít a szervezeted. 4 kg hízáshoz kb. 40 ezer kcal kellene.

Nem oszt, szoroz fogyókúra szempontból 2 nap Karácsony. Legfeljebb kifogás lesz utólag, hogy emiatt rontottad el. Nem a fogyókúra miatt érdemes Karácsonykor visszafogni magad, hanem azért, hogy ne legyél rosszul a sok kajától.

2022. dec. 26. 21:15
 23/34 anonim ***** válasza:
85%

Nem. Maradtam ugyanannyi, mint eddig, tehát 46 kg.

Kérdező, te pedig ne mártírkodj itt, hanem tanulj inkább mértékkel enni. Pl. egy szelet hús, és 1-2 szelet süti.

2022. dec. 26. 21:31
 24/34 anonim ***** válasza:
81%

Egyedül te vagy kiakadva haver, nem én :D nem kötekedésnek szántam, de kifejezetten veszélyes, amikor valaki abszolút nincs tisztában az emberi test működésével( mint pl te) de azért 100%-os magabiztossággal írja a hülyeségeket.

Még mindig nem érted, hogy az a 3 kiló eltérés nem "hízás" volt, hanem a picit több kajálás után a megkötött szénhidrát, salak, víz? :)

Az pedig, hogy miért voltál csak februárban újra 67, arra több magyarázat is van: 1. A diéta összeállítás terén is ugyanannyira fogalmatlan vagy, 2. Nem jó a mérleged, 3. Nem jó időpontban méred magad és valójában már kevesebb voltal 67-nél.

Csak azért akartalak kijavítani, mert tudod sok baj származhat abból, ha valaki abszolút nincs ezekkel tisztában, de közben osztja az észt mindenféle fórumon.

2022. dec. 26. 21:55
 25/34 anonim ***** válasza:
81%
Egesz evben probalok figyelni az evesre, de karikor osszevissza zabalok..buntudat nelkul csuszott befele este 10kor a toltottkaposzta utana meg 2-3 bejgli:D
2022. dec. 26. 23:06
 26/34 anonim ***** válasza:
2%

Fhú, 24,25,26 folyamatosan zabáltam😂

Konkrétan az volt, hogy éppen csak befejezetem az öt szelet bejglit, az öt szelet zserbót, meg a tíz szaloncukrot, már kérdeztem hogy mikor eszünk legközelebb 😂

Jaj meg tegnap este megettem egy fél doboz habcsókot 😂

És ezek csak az édességek, a rendes karácsonyi kajákról inkább nem is beszélek

Na mindegy, holnap salátázok 😂😂

2022. dec. 26. 23:44
 27/34 anonim válasza:
86%
Ilyenkor aztán senki nem iteljen el senkit, hogy mennyit eszünk. Mindenkinek a maga baja ha tulette magát, de hagyjuk már a másikat kíélni a vágyait. Én annyi rántott halat ettem hogy azt hittem meghalok, a karácsonyok az egyetlen alkalmak amikor itthon hal van, ugyanez a mézes és margarinos kremessel és végtelen mennyiségű uditokkel. Na ilyenkor nem lehet leloni, beeszek, jól érzem magam azt majd jön ami jön, de most ki nem hagyom
2022. dec. 27. 00:19
 28/34 NTBS ***** válasza:
63%
Nem. Annyit eszem, amennyi jól esik.
2022. dec. 27. 07:57
 29/34 anonim ***** válasza:
2%

Én miért vagyok lepontozva amúgy?xdd

Jaaaa, biztos azért, mert nem szeretitek az emojikat. Jóvan, értem én.

2022. dec. 27. 08:01
 30/34 anonim ***** válasza:
62%

Talán azért, mert süt belőle, hogy 100%-ban csak kitaláltad az egészet. ☺️ Nagyon átlátszó volt.

2022. dec. 27. 10:07
1 2 3 4

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!