Hiztatok karacsonykor?
Ha igen, menyit ?
Mar karacsony utan rogton fogyoztoj, vagy majd januar elsejetol?
En hiztam :( 4 kilot. Mindenhol enni kellett ahol eddig voltunk vendegsegben es a sok sutik... :( most nagyon utalom magam:(((
18. Azon mit kell leadni januárig, februárig"
Csak azt okostojás, hogy tavaly is így ment vissza a súlyom. Ezért írtam.
Tavaly december 23.-án 67kg voltam, a félnapos vendégséges szenteste után, december 25.- én felkelés után 69,9. Aznap már ugyanúgy a szokásos diétám szerint ettem ahogy szenteste napja előtt már évek óta, és február vége felé mutatott a mérleg újra 67 kilót legutóbb.
Tippem szerint most is hasonló módon alakul majd. Ennyi.
Kötözködj mással, és vezesd le mással a frusztrációidat, vagy ajánlott pszichológust felkeresned. Na szia.
Nem, nem híztál 2 nap alatt 4 kilót. Elképzelhető, hogy több folyadék és béltartalom van benned átmenetileg, de zsírból ennyit 2 nap alatt nem épít a szervezeted. 4 kg hízáshoz kb. 40 ezer kcal kellene.
Nem oszt, szoroz fogyókúra szempontból 2 nap Karácsony. Legfeljebb kifogás lesz utólag, hogy emiatt rontottad el. Nem a fogyókúra miatt érdemes Karácsonykor visszafogni magad, hanem azért, hogy ne legyél rosszul a sok kajától.
Nem. Maradtam ugyanannyi, mint eddig, tehát 46 kg.
Kérdező, te pedig ne mártírkodj itt, hanem tanulj inkább mértékkel enni. Pl. egy szelet hús, és 1-2 szelet süti.
Egyedül te vagy kiakadva haver, nem én :D nem kötekedésnek szántam, de kifejezetten veszélyes, amikor valaki abszolút nincs tisztában az emberi test működésével( mint pl te) de azért 100%-os magabiztossággal írja a hülyeségeket.
Még mindig nem érted, hogy az a 3 kiló eltérés nem "hízás" volt, hanem a picit több kajálás után a megkötött szénhidrát, salak, víz? :)
Az pedig, hogy miért voltál csak februárban újra 67, arra több magyarázat is van: 1. A diéta összeállítás terén is ugyanannyira fogalmatlan vagy, 2. Nem jó a mérleged, 3. Nem jó időpontban méred magad és valójában már kevesebb voltal 67-nél.
Csak azért akartalak kijavítani, mert tudod sok baj származhat abból, ha valaki abszolút nincs ezekkel tisztában, de közben osztja az észt mindenféle fórumon.
Fhú, 24,25,26 folyamatosan zabáltam😂
Konkrétan az volt, hogy éppen csak befejezetem az öt szelet bejglit, az öt szelet zserbót, meg a tíz szaloncukrot, már kérdeztem hogy mikor eszünk legközelebb 😂
Jaj meg tegnap este megettem egy fél doboz habcsókot 😂
És ezek csak az édességek, a rendes karácsonyi kajákról inkább nem is beszélek
Na mindegy, holnap salátázok 😂😂
Én miért vagyok lepontozva amúgy?xdd
Jaaaa, biztos azért, mert nem szeretitek az emojikat. Jóvan, értem én.
Talán azért, mert süt belőle, hogy 100%-ban csak kitaláltad az egészet. ☺️ Nagyon átlátszó volt.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!