Miért nem fogytam? Ez mit jelent?
123 kilóról indultam november 25-én, azaz lassan egy hónapja. Elhatároztam, hogy februárra leadok 13 kilót, majd így tovább, de egyelőre a 110 kilós tömeget tűztem ki célnak.
Szóval december 10-re 122-re ment le a súlyom, december 16-án 120.6 voltam, majd december 21-én azaz ma megint 123-at mutatott.
Napi 1500 a kalóriakeretem, reggel gyümölccsel kezdek, délben egy tál leves, majd valami kalóriaszegény, de táplálót szoktam enni másodiknak. Általában saláta csirkével, spenót sült hússal, vagy egytálételt, pl egy nagy adag húslevest, vagy frankfurti levest. Vacsorának pedig tojást, vagy megint salátát.
Ha pl rántott húst ebédelek, akkor úgy kalkulálok, hogy vacsorára max levest eszek, később pedig gyümölcsöt. Általában 1400-1600 kalóriát eszem, az adagokat mindig lemérem, kalóriabázisba beírom, tehát odafigyelek, és elvileg kalóriadeficitben vagyok. Heti 5-6 alkalommal sétálok, 1-2-2,5 órát, mikor hogy.
Ezért is tökre elhittem, hogy havonta kb 5 kilót simán ledobok legalább az első 3 hónapban, de valamiért csak víz ment le szerintem, ami visszajött. Vagy rosszul tudom?
Egyetértek az utolsóval, én is ezt veszem észre
Pl szaloncukornál sem mindegy, hogy milyen szaloncukor volt, nyilván most nem az lesz a mérvadó, de ilyen alapon bármi lehet tippre, és kiderül, hogy 95kalória helyett tegyük fel 120, vagy épp kevesebb
42# Ha a tegnapi vagy az azelőtti étkezést küldtem volna el, már egyből tetszetősebb volna. Mivel pont akkor kérdezett rá valaki, amikor nem volt a legjobb az étrend, nem agyaltam rajta, bemásoltam azt, amit. Tény amúgy, hogy napi 2 kávé lecsúszik. Csoki heti 2-3 alkalommal, azokat a mennyiségeket amiket láttatok, tehát nem sokat és nem is mindennap.
Én csak átlagos vagy túlsúlyos akarok lenni, amihez +10-15 kiló is megfelelne, ehelyett, 50 kiló van rajtam. Senki ne mondja, hogy egy elfogadható étrend és mozgás mellett ez normális. Tegnap pl salátát ettem hússal, és nem ettem semmi csokit, egyedül a kávé volt 4 cukorral. 1400 kalória. Zöldség, gyümölcs rendszeresebb mint a csoki. Viszont ha megkívánom az édességet, megeszem, mert egy olyan étrendet akarok létrehozni amit be is tudok tartani életem végéig. Azaz nem bánom, ha heti 300 kalóriát a csoki teszi ki.
Épp ezt kérdeztük, hogy pontosan írsz-e be mindent. Ez közel sem pontos, milyen virsli, milyen szaloncukor, milyen tejszínhab, csirkeraguleves?? Így egyben? Hát ez nagyon hasrapacsinak tűnik, mennyi olaj van benne, miből van?
600g csirkeraguleves szerintem alapból több kalória, mint amit beírt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!