Mit lehet tenni, ha hosszú hónapok óta nem mozdul a mérleg lefelé, de érzem, hogy fogytam?
Figyelt kérdés
2022. okt. 19. 08:06
1/5 anonim válasza:
Nem értem a kérdést. Gondolom a mérleg nem hazudik, esetleg valami másba avatkoztál bele, hogy jobb a közérzeted. Lehet, hogy izmosodtál, de ennyi kérdésből ez nem derül ki.
2/5 A kérdező kommentje:
Úgy érzem, fogyogatok, de semmi változás a mérlegen.
2022. okt. 19. 08:38
3/5 anonim válasza:
Szia! Teljesen lehetséges! Én egyszer 3 kilót fogytam, de 2 nadrág méretet :)
Annyi volt a különbség, hogy zsírból fogytam, de felszedtem izmot.
Itt is egy csaj pl.
Azért lehet, mert az ugyanannyi súlyt nyomó izom sokkal kevesebb helyet foglal, mint az ugyanannyit nyomó zsír.
Itt egy kép arról, hogy ez hogyan is néz ki. A zsír és az izom ezen a képen mind 2 kiló.
4/5 anonim válasza:
Előző vagyok.
Bocsi, most nézem, hogy rossz képet küldtem az elsőre.
Ezt akartam.
Egyik se én vagyok persze :) Mind a két képen a hölgy ugyanannyit nyom, de más összeállításban.
5/5 anonim válasza:
Igen,ilyen számottevő a különbség mikor valaki mozog de mondjuk a súlya nem változik még sem viszont cm-ben mérhető a különbség.
Ha mozogsz akkor mindig csinos leszel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!