Normális, hogy ennyi étel után is éhes vagyok?
Fél 8-kor szoktam felkelni, elkészülődök, elmegyek dolgozni, fél 9 körül reggeizem általában egy nagyobb zsömlét sonkával, zöldséggel, kis sajttal. 10 és 11 között szoktam megenni egy nagyobb almát.
Általában alig tudom kivárni a delet, annyira éhesnek érzem magam. Ez normális?
Még 10 kg-t szeretnék leadni.
Egészséges vagyok egyébként.
Azért így kicsit árnyaltabb a kérdés, hogy már 6 hónap alatt fogytál 20 kilót. Ehhez gratulálok, egyébként komoly tempó volt, ezért is most az lenne a legjobb, amit tehetsz magadért, hogy tartasz egy nagyobb (több hónap) szünetet, ahol valamivel többet eszel - mindenképp menj fel szintentartó kalóriára, ez most nagyon fontos.
Nem jó ennyi ideig folyamatosan kalóriadeficitben maradni, mert olyan szinten alkalmazkodik a szervezet az új környezethez, hogy a további fogyás kínszenvedés lesz.
Add meg magadnak a legjobb esélyt a sikerre, a szünet után újra nekifoghatsz egy kalóriadeficites időszaknak, és nem fog annyira ellenállni a szervezeted, meg nem leszel állandóan éhes sem.
Az almától valóban hamar megéehzhetsz, ugyanis savas, és savat gerjeszt.
Én leszoktam róla - sajnos a refluxomnak sem tett jót -, de egy-két sk zabszelet, vagy ilyesmi is jó lehet tízóraira. Vagy bármi, ami kicsit jobban telít.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!