Anorexiából gyógyultam, most normálisan szeretnék fogyni, de nem tudok, mit kellene csinálnom? (Több lent)
Szóval 168cm vagyok, anorexiából gyógyultam ki, kb 1 éve, az elmúlt egy évben, megtanultam, hogy megehetem, amit megkívánok, de picit túlzásba vittem, így 44kg-ról 1 év alatt 65kg-re híztam. Nem szeretnék vissza esni semmi képpen, épeszűen szeretnék fogyni kb 5-7kg-t. El is kezdtem (eddig napi 1600-1800kcalt ettem, most el kezdtem 1200-1300-at) kb 3 hete (karacsonykor is odafigyeltem) de nem ment le semennyi. Kétségbe vagyok esve, hogy megint csak koplalással tudnék fogyni. Mozgok is pedig (bár nem sokat) mit kellene csinalnom? Semmi képp nem akarok koplalni, és visszaesni, de szeretnék fogyni.
Előre is köszi
19/L
Akkor valószínűleg az emésztésed miatt nem mutat kevesebbet a mérleg.
Semmiképp ne szedj hashajtót, csak próbálj rostosabb ételeket enni.
(egyébként ez már nem olyan lényeges, de érdemes lenne emelni két literre a folyadékbevitelt, télen érdemes két litert inni, nyáron pedig még többet) :)
Inkább csak arra vigyázz, hogy ne hízz tovább.
Egyél rendszeresen, csak kicsit kisebb adagot.A mozgást ne hagyd abba.
Erősíteni szoktam, sétálni sokat, illetve néha kis kardiót.
7-es de, meggyógyultam
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!