Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mindennap futás,gyors anyagcse...

Mindennap futás,gyors anyagcsere,stb,le tudok fogyni?

Figyelt kérdés

Rossz eletmodot folytatok.

Eredetileg pánikbetegséggel diagnosztizáltak,de alig szedek ra barmit. Amiota a szuleim aranytalanul elvaltak,es letertem a megfelelő utrol(egyetem, fejlődés,stb...) azota semmit nem csinalok mar jo ideje miota alberletben lakok edesanyammal.

26 eves vagyok. 169 centi es 84 kilo.

Hasra hizós. Sajnos. Hasra es "fejre" , es fenekre hizok. Nagyon látszik a hasam.

Mar egy par hete mindennap futok pont este 8ig befejezve kb.(megfordult az egesz cirkadianom. Amikor ezt a kerdest kiirom akkor alszom el ...)Felkelek 4kor delutan.

Szamitogeo ele ulok. Eszek egy zsemlet. Egyet mostmar.

Utana ranezek az órára es "elfutok futni". 3-4 km. Fel ora kb. Minden nap. 7-fel 8 kor.

Aztan hazajovok lezuhanyzok es vagy ramjon a hasmenes(szerű) dolog,vagy futas elott ramjona székelés.

Hiper gyors anyagcserem van.

Korabban ilyen nem volt.

Mar vag 1-2 eve amiota alberletben lakok egyre "gyorsabbnak erzem". Ha "itthon" vagyok eleg megennem egy nehezebb kajat es utana Wc... "Reggel" is kavarog ropog mozog a hasam, próbálok keveset inni hogy ne legyen megint hasmenesem.

Aztan futas utab megint geohez ülök es hajnal 4ig gépezek.

Le akarok fogyni. Rendbe akarom szedni magam. Olyan szeretnek lenni minz korábban.

Jo az ha futok?

Etkezesen mit lehetne valtoztatni ? Este szoktam "ebédelni" de kevesebbet már. Utana eszek még vmi csokit. Teszta mániás vagyok. Hus az meghajt vagy nem tudom. ..

Tészta könnyű. Nem?

Pl sajtos teszta .

Szóval mit tudnal javasolni?

Egy elveszett sracnak aki vissza akarja nyerni korabbi onmagat ,osszeszedni magát.

(A szelsoseges megoldasok is erdekelnek. Zsír leszivason sokat gondolkodtam-lenne ra lehetőségem- de allitolag azok szivatjak le akiknek azert joval nagyobb. Vagy nem?)

Nyaron volt egy honap. Amikor durvan bantam magammal.

Akkor még nem.volt ennyire megfordulva a napi "ritmus" es rendesen mondjuk delben felkeltem. Akkor is egesznap ultem de az etkezesem: natur joghurt zabpehellyel es futas futas futas. Na akkor 1 ho utan ereztem es lattam is h fogytam.

2020. dec. 14. 06:23
 1/4 A kérdező kommentje:
Elnézést a helyesírási hibákért,mobilon nem a legjobb írni hosszan...
2020. dec. 14. 07:04
 2/4 anonim ***** válasza:
95%

Kezdd azzal, hogy befejezed az éjszakai gépezést. Éjszaka aludni kell, ez az egészséged, a hormonjaid és a testsúlyod szempontjából is fontos.

A sajtos tészta meg a csoki nem "könnyű", hízni is lehet tőlük. A csokitól simán lehet hasmenésed is. Lehet, hogy érzékeny vagy a laktózra, vagy valamilyen fehérjére (pl. glutén, tejfehérje). Ezt vagy kivizsgáltatod, vagy kitapasztalod.

2020. dec. 14. 08:34
 3/4 anonim ***** válasza:
96%

Az anyagcsere sejtszintű folyamat, nem az emésztés sebességéről szól.

Ki kellene vizsgáltatnod magad, mivel a hasmenésed hátterében sok minden állhat, pl. fertőzés, allergia, érzékenység, szervi betegségek, gyógyszer mellékhatása. Komoly károkat okozhat, ha nem teszel ellene semmit.

Normális napi ritmus kellene, pszichéd kezelése.

2020. dec. 14. 12:07
 4/4 anonim ***** válasza:
Nem. Mert most is csak a számítógép előtt tespedsz a futás helyett
2020. dec. 26. 04:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!