Hogyan tudnék fogyni?
Figyelt kérdés
Az étkezésre nagyon odafigyelek, 1300 kalóriánál nem eszek többet egy nap. Sportolni viszont nem igazán tudok, mert asztmás vagyok, és hiába próbáltam több edzős videót is, már a 3. perctől fulladok...
Igyekszem minél többet sétálni, legalább, hogy meglegyen a napi 10 000 lépés, de nagyon rosszul érzem magam a bőrömben.
Valakinek van ötlete? Van olyan mozgásforma, ami fogyaszt, de nem veszi annyira igénybe a tüdőt?
Előre is köszönöm!
2020. dec. 10. 02:45
1/2 anonim válasza:
Ha fogsz két kézi súlyzót és emelgeted, csinálsz pár hasprést, fekvőtámaszt, guggolást, attól szerintem nem fogsz fulladni. A planking, callanetics, pilates is jó lehet. A lényeg, hogy lassan csináld, az ugrálós gyakorlatokat és a futást hagyd a csudába.
2/2 anonim válasza:
Ne aerob és kardió edzéseket végezz, ahhoz tényleg kell a sok oxigén; de ahogy az első is írta, az inkább izomerőre fókuszáló mozgásformák nem igényelnek annyi plusz oxigént.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!