Hogyan/milyen módszerrel tudnék fogyni egy hét alatt?
Figyelt kérdés
Egy hét múlva strandra megyek, szeretnék vékonyabb lenni. Ha pl. napi 2-3 almát eszek + sok folyadék, mennyit tudnék fogyni? (Nem kell a kioktató rész, nem érdekel ha visszajönnek a kilók)
150cm-51kg
2017. aug. 4. 18:54
2/4 anonim válasza:
Az az 1 kiló nem fog meglátszani, de ha már koplalsz, ne cukorral tedd, szerencsétlen...
3/4 A kérdező kommentje:
2-es, max te vagy a szerencsétlen!
2017. aug. 4. 20:14
4/4 anonim válasza:
Tudom,hogy nem aktuális már, de hátha valakit még érdekel.
(Mondjuk én srm értek egyet a koplalással, de ezt a részt átugrom, mert mindrnki tudja miért nem,és saját felelősségre csinálja.)
Szerintem az alma az egyik legrosszabb választás. Ha már koplalsz, akkor ne almát egyél egész nap, mert savas. Még éhesebb leszel tőle, és nagyon nem könnyű kibírni.
Szerintem, ha valali ezt kipróbálja, már az első nap feladja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!