Ezzel a, módszerrel' le tudok fogyni vagy változtassak még valamit? Egy minta étrendet össze tudtok nekem segítségképpen állítani?
162 cm
72 kg
Heti 3*45 p tesi +2*90 p kézilabda
Ha jobb lesz az idő akkor hetente 3 alkalommal járni fogok futni, hétvégenként pedig biciklizni. A cukrot elhagytam.
Mennyit kellene fogynom?
12/L
Ne hagyd el teljesen a cukrot, azért valamennyit hagyj meg az étrendedben. Esetleg fehér liszt helyett teljes kiőrlésűt vagy amelyik receptben lehet, ott búza- és rozsliszt keverékét, fehér helyett barna rizst. Kevesebb tészta, több zöldség, sovány húsok, alacsonyabb zsírtartalmú tejtermékek.
Edzés: mendent mértékkel: annyit edzz, amennyit tartósan fogsz tudni csinálni. Ha ráállsz egy kemény rutinra és utána valamiért abba kell hagynod (suli, továbbtanulás, nincs szabadidő, betegség), akkor könnyen visszahízhatsz.
A serdülőévek remélhetőleg szintén segítenek majd, szóval annyira nem aggódnék. A lényeg a mértékletesség mindenben.
Szia. Fejlődő szervezet vagy (én is az vagyok) ezért nem szabad elhagynod a cukrot. Pl.: a teát mézzel ízesítsd. Vagy fehér kenyér helyett kérd meg a szüleidet, hogy vegyenek teljes kiörlésűt. És vöröshúsok helyett egyél inkább halat, vagy csirkét. Persze vöröset is egyél mert szükséged van arra is ☺
A szervezetedet lehet, hogy megterheli majd ez a mennyiségű mozgás, így fontos hogy elég energiát vigyél be, ha nem akarsz összeesni.
Eddig hogy haladsz? Mennyit sikerült leadni? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!