Heti 0,5-1kg-ot szeretnék fogyni. Igy lehetséges lenne?
Mar 7honapja jarok rendszeresen futni hogy az 58kg-omat levigyem 55-53-ra az nekem alom testtomeg lenne...nem szoktam zabalni,tobbszor keveset eszem,edessegekrol minden szinten lemondtam,a feherkenyerrol is ,nem szoktam nassolni valamint tenyleg a heti 2-3x 5km futas mindig meg van,minden aldott nap megiszok 2l folyadekot.
Az etelek amiket eszek javareszt reggel fott tojas vagy zabkasa ebed salata vagy fott tojas vagy egyutt (nem vagyok hus fan) uzsonna megint csak zabkasa,vagy dietas bogres suti,vacsira pedig rantotta,vagy tukor tojas vagy szinten salata..es nem tudok fogyni,es kezdek nagyon elkeseredni :( Valaki segitsen,vagy irja le min valtoztathassak.Koszonom
A diétás süti milyen? :D
Ez semmi, nem étrend. Csoda, hogy még nem betegedtél bele.
5 kilót normális kaja mellett is lehetne fogyni. Ettől viszont hosszú távon csak hízni lehet, mert most koplalsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!