Lehet röplabdával fogyni?
Figyelt kérdés
3 éve nem járok sportra, most viszont már nagyon szükségesnek érzem lefogynom. A röplabda, mint sport nagyon tetszik. Lehet vele fogyni?? Ha igen, akkor mennyi idő alatt fog meglátszani a változás? Főként honnan fogyaszt?? Heti hány napban és mennyi idős edzésekre kell járni? Köszi a válaszokat!2020. dec. 12. 22:06
1/6 anonim válasza:
Hát ha nem eszel belőle túl sokat akkor igen.
2/6 anonim válasza:
Röplabda nélkül is lehet, ha kevesebbet eszel és többet mozogsz. Ugyanis összevissza ennyi a nagy titok.
3/6 anonim válasza:
Ehhez kevés lenne az 5000 karakteres limit. Ezeket a könyveket ajánlom információszerzéshez:
- Természetismeret 3. osztály: emberi szervezet
- Természetismeret 4. osztály: táplálkozás
- Biológia 8. osztály: emésztőrendszer
- Biológia 11. osztály: táplálkozás
- Drugs Bunny: A sárga kapszula
Lehetőleg ilyen sorrendben. 99,9% hogy nem fognak ennyire alapvető kérdések válaszolatlanul maradni benned.
4/6 Ibw4x válasza:
Igen, de elég egyszer is feltenni a kérdést....
5/6 almavirágenyém válasza:
3 év röpizés után azt tudom mondani hogy nem feltétlen fogsz vele fogyni. Én sosem fogytam vele pedig izzasztó edzések voltak én inkább azt mondanám hogy a lábakat szépen formálja és izmosítja a röplabda.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válalszokat
2021. jan. 6. 20:56
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!