Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Anorexiából gyógyultam, most...

Anorexiából gyógyultam, most normálisan szeretnék fogyni, de nem tudok, mit kellene csinálnom? (Több lent)

Figyelt kérdés

Szóval 168cm vagyok, anorexiából gyógyultam ki, kb 1 éve, az elmúlt egy évben, megtanultam, hogy megehetem, amit megkívánok, de picit túlzásba vittem, így 44kg-ról 1 év alatt 65kg-re híztam. Nem szeretnék vissza esni semmi képpen, épeszűen szeretnék fogyni kb 5-7kg-t. El is kezdtem (eddig napi 1600-1800kcalt ettem, most el kezdtem 1200-1300-at) kb 3 hete (karacsonykor is odafigyeltem) de nem ment le semennyi. Kétségbe vagyok esve, hogy megint csak koplalással tudnék fogyni. Mozgok is pedig (bár nem sokat) mit kellene csinalnom? Semmi képp nem akarok koplalni, és visszaesni, de szeretnék fogyni.

Előre is köszi

19/L

2021. jan. 3. 15:43
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%
No, akkor most van itt az ideje, hogy felkeresd őket! Nem azért, mert bármi bajod lenne hanem azért, hogy ne kerülj megint olyan helyzetbe. Kérj tanácsot, miként tudsz majd megállni a fogyásban, ha eléred a kívánt súlyt. 9 vagyok
2021. jan. 4. 07:54
 12/14 anonim ***** válasza:
Semmi vész, az anorexiától krepált be a szervezeted. De ez helyre fog jönni, csak idő kérdése. Olvass neten cikkeket, hogy hogy lehet pörgetni az anyagcserét: pl. zöld tea, sok rost, napi 2-3 liter víz, ilyenek. Én a helyedben napi 1300-1400 kcal alá nem mennék. Kitartás, fog ez menni!
2021. jan. 4. 09:00
 13/14 anonim válasza:

Szia,

En is hasonló paraméterekkel rendelkeztem. Az elején en se tudtam fogyni, még nem áll készen a szervezeted egy kiló se fog lemenni. Nekem utána magától elkezdett lemenni 58 kilóra. Ne kinozd magad 1200 kaloriaval, 1600 alá semmiképpen ne menj és legyél türelmes

2021. jan. 7. 23:10
 14/14 anonim válasza:
Egyel keveset. És hidd el újra vékony leszel
2021. okt. 24. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!