Hogyan tudnék fogyni?
Ez attól függ, hogy mennyit eszel kalóriában és, hogy mit edzel, milyen intenzitással.
A fogyás a kalóriáktól függ, ha kevesebbet eszel, mint amennyit elégetsz, akkor kalóriadeficitben vagy, vagyis fogyni fogsz. Ilyen egyszerû az egész. Oersze ezt elô lehet segíteni diétákkal, edzéssel és hasonlókkal, amik rengeteget könnyíthetnek a célod elérésében.
Ezt 82kilós, veled hasonló magasságban lévő lányként kicsit érdekes volt végighallgatni.
Ezt a mennyi idő alatt fogyás dolgot nem lehet megítélni, főleg nem látatlanban. Az sem mindegy miket eszel és mikor, ahogy az edzés sem. Próbálj HIIT és kardió gyakorlatokat végezni, valamint mert heti 2x max a súlyod és ha nagyon nem látsz eredményt hosszú távon akkor gondold át mi lehet a probléma, kísérletezz kicsit.
Persze ha kicsit ingadozik a súlyod, ne ess kétségbe, ez teljesen normális.
Miért anorexiás?
172 cm magassághoz 54kg voltam és teljesen jól néztem ki. Brutál erő volt bennem. Akkor még roadoztunk párommal és rekládákat nevetve cipeltem,40-45 kilókat egyedül is,nő létemre,most kb.belepusztulnék. Ha valaki karcsú,attól még nem anorexiás. Ő anorexiás : [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!