Normális, hogy ennyi étel után is éhes vagyok?
Fél 8-kor szoktam felkelni, elkészülődök, elmegyek dolgozni, fél 9 körül reggeizem általában egy nagyobb zsömlét sonkával, zöldséggel, kis sajttal. 10 és 11 között szoktam megenni egy nagyobb almát.
Általában alig tudom kivárni a delet, annyira éhesnek érzem magam. Ez normális?
Még 10 kg-t szeretnék leadni.
Egészséges vagyok egyébként.
Normális, pláne, ha ez kevesebb, mint amit eddig ettél.
Próbálj még több zöldséget enni hozzá vagy ha szereted a tojást, mehet abból is simán 1-2.
Nem gondoltam egyébként eddig, hogy ez kevés lenne. 500 kcal körül szokott lenni a délelőtti bevitelem.
De akkor jó volt a sejtésem, kevés a kaja. Növelni fogom, köszönöm.
500 kcal az elég jónak tűnik délelőttre. Tényleg próbáld "kitömni" (növelni a térfogatot) alacsony kalóriás dolgokkal (zöldség), nem muszáj a konkrét kalóriabevitelt növelni - persze attól is függ, hogy később mennyit eszel, mekkora az összkereted stb. De igazából normális, hogy a kalóriadeficit éhséggel jár, ehhez hozzá kell szokni, persze ha nem koplalásról van szó, amit nem hiszek a te esetedben.
És az is igaz, amit a 4-es írt, hogy sokaknál (pl. nálam is) az alma éhséget okoz. (1-es voltam)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!