148cmhez 50kg sok?
148cmhez 50kg sok? (60kg voltam, 3 honap alatt fogytam 50-re)
Mennyi lenne az ideális testsúly ehezz a magassághoz?
18/L
Anyukám 149 centihez 42 kg volt. Nem volt csontváz, hanem szép arányos vékony volt.
Én meg 159 centihez vagyok 46-47 kg és én se vagyok csontkollekció.
Szóval, most mondjam azt, hogy legyél 42-45 kg közötti?
Így számok alapján nem sok, átlagos.
De nem mindegy, milyen az alkatod . Az izom ugyan akkora súllyal sokkal kevesebb területű .
Anno pl mikor sokat sportoltam, én is írtam ki ilyen kérdést, 162 cm voltam és 53 kg, erre rám irt egy srac, hogy akkor én molett vagyok ??? :D azóta se értem, amúgy se lettem volna kövér :D
Most is annyi vagyok, és nincs semmi bajom magammal.
Formás, izmos testtel lehetsz akar 55 kg is ehhez a magassaghoz .
Érdemesebb inkább kör méreteket nézni . Az edzés segít izmot építeni, az izom pedig segít kalóriát égetni :) de egy bizonyos szinten úgy is stagnálni fogsz , mikor elered a testednek megfelelő súlyt ( izomban/ zsírban ) a szokásos táplálkozás es mozgás mellett.
Másrészt tényleg nézz tükörbe, es ha tetszik, tartsd meg, ha pedig nem, folytasd. Túlzásba azért nem kell esni :) Sose lehet kg alapján megmondani, kinek mi a jó, mert nem tudjuk a test felépítését . ( jó azért egy 300kgos emberen nyilván sok zsír van :D ) De érthető a lényeg :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!