Ez "sok" a mai napra?
Egy szelet fehér kenyér vajjal, túrista szalamival ( 3 szelet) kenyér héj nélkül + 1 cls hell. (9.00)
15.20-kor pékségből a baconos kifli + 2 cls hell.
Kalóriabázis : 872 kalória amit ma leírtam, hol van ez 2500 kcal?
Értem én h xar minőség meg etc de túlzásokba nem kellene ám esni
3 db cukros hell 3*110 = 330 kcal
Összesen 4 szelet kenyér, legyen mondjuk 70 g/db (mivel nem mérted le, de egy kis bagett, amiket én veszek néha 60 g, egy szelet kenyér valószínűleg legalább minimálisan több lesz, de fogalmam sincs, mivel, ismét, nem mértél semmit) , 4*0,7*260 = 728 kcal
Vaj, legyen mondjuk 20 g az 150 kcal
Turista szalámi 100 grammja 380 kcal körül van, 3 szelet az x gramm... Legyen jóindulattal 150 kcal
Baconös péksütemény, fene tudja mennyi pontosan, hájjal készült-e a tészta, szóval 200-600 kcal-ig akármennyi lehet.
Ez idáig 1558-1958 kcal. Ehhez mondjuk másfél liter cukros tea, szörp egy átlagos üdítő kalóriájával számolva: 44*15=660 kcal.
Ez összesen 2218-2618 kcal.
Legközelebb, ha normálisan tudni akarod a kalóriákat, mérj.
Jajj nem 3 szelet kenyér hanem a szalámi 3 szelet. 1 db 1 szelet kenyér és rá 3 karika szalámi
Igen, nem mértem semmit mert én nem fogyózok csak így eszek mivel ennyire és ilyenre van időm
1 db hellt nekem 46 kalóriát ír ill. szintén nem értem miért három hellel számolsz mellesleg
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!