Sok ez egy napra?
Figyelt kérdés
2 tükör tojás, kb 100 g sült kolbász, 2 topjoy, 2 tócsni, egy pohár tea2022. okt. 1. 17:58
1/11 anonim válasza:
Nem csak kevés, de szr is.
Nulla zöldség, nulla gyümölcs, csak az olajban sült minden.
2/11 anonim válasza:
Tócsni 😃 Én nem értem ezt a hülye tócsni mániát, mindenki ezt a szart zabálja? 😃 Mintha nem létezne normális, embenek való étel. Ezt figyeld, apa. Reggeli: 2 db szénhidrát csökkentett pogi, 1 db kakaóscsiga, kakaós tej. Ebéd: 2 db rántott sajt, kukorica saláta, 1 db túrós pite. Napközben 2 db banán. Én ugyan már korábban lefogytam, és több mint egy éve súlyt tartok.
5/11 anonim válasza:
2-es ilyen bagoly mondja verébnek fajta?
6/11 anonim válasza:
5 ös Hát te hülye vagy, számold már a kalóriát.
7/11 anonim válasza:
6. Hülyézzél mást, embernek való kajáról írtál, aztán felsoroltad amit. Mennyivel jobb, mint a tócsni?
8/11 anonim válasza:
A sajt, az ugye nem az a hulladék növényi zsíradék, hanem ugye minőségi sajt?
A kakaóscsiga mióta normális, embernek való étel a gyorsan felszívódó szénhidrátjával és a tele tartósítószerrel?
Vacsora, zöldség hol van? A két babán pedig édeskevés vitamin bevitelnek.
Kérdező, a tiéd rossz és kevés. Bár attól függ, hogy mi a célod.
9/11 anonim válasza:
A kérdező tipikusan szar és kevés, a kettes meg csak szimplán szr 😂 emberek, bszki... miért nem lehet egészségesen? Eskü nem halnátok bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!