Kevés ez egy napra egy kamasznak?
Ettem ma egy almát, egy szelet magos "jókenyeret" (mármint a márka) egy szelet sonkával, vékony sajttal, kicsi kockára vágott sütőtökkel (hülyén hangzik, de finom :D), ebédre sütőtök-krémlevest (tök, alma, vöröshagyma, só, bors volt benne) pirított zsemlekockával (~4 dl), később egy kocka csokit (50%-os), diákcsemegét (~fél maroknyi), vacsira pedig töltött karalábét. Kocogtam ma 5 km-t.
Kevés ez? Lány vagyok, 16 éves, 166 centi és valamivel 60 kiló alatt. Hízni nem szeretnék, fogyni se feltétlenül, de ha egy kicsit lejjebb menne a súlyom, nem halnék bele :).
Kellene egy kis c-vitamin: friss alma, narancs, limonádé cukor nélkül.
Amúgy számolhatsz a Kalóriabázis app-al, letölthető. Olyan 1200-1500 kCal-t fogyaszthatsz naponta átlagosan.
Köszi az eddigi válaszokat!
Nem minden napom ilyen egyébként, csak a mai így sikerült (néha többet, de előfordul, hogy kevesebbet eszem, mint ma, nem mérem). Heti 4 edzésem van, úgyhogy hétköznap valamivel többet szoktam enni (de mikor hogy).
Hogy-hogy te főzöl és nem a szüleid?
Sulis napokon mit eszel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!