Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Ez mennyire sok egy napra?

Ez mennyire sok egy napra?

Figyelt kérdés

-kis adag hasábkrumpli chilis szósszal

-latte jegeskávé (4 adag cukorral)

-M&Ms fagyi

-saláta

-1 vaníliás minyon

-1 kávés hell

-2 szőlőfürt

-1 nagy túrórudi

-2 bögre tej

-2 banán

-1 szelet kenyér (vajjal megkenve, rajta két szelet parizerrel)

-1 nyalóka

-1 pohár málnaszörp

2022. okt. 23. 20:59
 1/10 A kérdező kommentje:

+1 kis csomag földimogyoró

Ez lemaradt

2022. okt. 23. 21:02
 2/10 anonim ***** válasza:
100%
Egy nap mindegy, de a gond ezzel nem az, hanem hogy ha minden nap így eszel (és iszol), az semmit nem tesz hozzá az egészségedhez, sőt, rontja. Ez véletlenszerű, összevissza kajálás, minimális tápértékkel.
2022. okt. 23. 21:04
 3/10 anonim válasza:
59%

Igaza van az elsőnek. Össze-vissza kaja, és egészségtelen. 70 %-a szénhidrát, ill. cukor. Még a gyümölcs is a magas fruktóztartamúak közé tartozik.

Akkor étkezel jól egy nap, ha eszel fehérjét, állatit és növényit (hús, hal, tejtrmékek, hüvelyesek), lassan felszívódó szénhidrátot (teljes kiörlésű, vagy rozsos kenyér, vagy zabpehely), jó zsírokat: oliva olaj, kókusz olaj, magvak (azokban is van), zöldségféléket, gyümölcsöt, savanyúságot. Ha édességre vágysz hozzáadott cukor nélküliket fogyassz!

Az, hogy sok-e az adott mennyiség, az dönti el, mennyi energiát égetsz el, de nagyon nem mindegy miből.

2022. okt. 23. 21:36
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Jó szar.

Bkrzalom. Semmi minosegi etel nincs benne. Hizni talan nem fogsz tole, attol fugg mekkora vagy. De hogy hosszutavon ezzel tonkreteszed magad az tuti.

2022. okt. 23. 22:04
 5/10 anonim ***** válasza:
A foldikogyoro es a fagyi onmagaban egy alacsony lany napi kaloriazsukseglete. Te meg osszeettel ra minden vackot.
2022. okt. 23. 22:04
 6/10 anonim ***** válasza:
77%

Azt tudom ìrni,mint az összes hasonló kérdésre: ha te annyi energiát nem vagy hajlandó a SAJÁT diétádba fektetni, hogy ne zabálj össze szart, szappant, szalámit, akkor nekem miért kellene energiát fektetnem bele, hogy kiszámoljam, hogy ez kalóriákat mennyi?

Tökmindegy. Fostalicska.

2022. okt. 24. 01:22
 7/10 anonim ***** válasza:
78%
Némelyik úgy beszél a szénhidrátról, mint ha halálos méreg lenne. 😂😂😂😂
2022. okt. 24. 04:02
 8/10 anonim ***** válasza:
79%
A nagy része gyakorlatilag felesleges kalória, semmi hasznos. Ráadásul így összeadva kb sok is, mégsem laktató. A helyedben kipróbálnék mást. Úgy látom édes szájú lehetsz, én ebben nem vagyok otthon, de mikor kívántam, tettem egy két kanál zabpelyhes aszalt gyumis keveréket natúr joghurtba, ha így sem elég lehet tuningolni egy két kanál lekvárral . Kerüld a gyorsan kapható dolgokat, nem nagy kunszt akar magadnak össze dobni egy salátát, zöldségekkel amit kivansz, egy csirke mellet kisutni meg kb 15 perc, azt rá teszed, máris van ize :) ha jól csinálod ehetsz aztán krumplit is melle. De ne igyál cukros vackokat:) ha nagyon kivanod az édességet akkor meg napi egyet engedj meg magadnak . A többi ételt próbáld össze hozni magad, illetve vitaminra figyelve. Így hozza tudsz szokni. A végén én már édességet se kívántam, egyszerűen nem igényelte a szervezetem . Cukrot max akkor eszem ha valamiért sütit sutok és abba kell. Vagy vendégségben kávét iszom . Ezen kívül teljesen ki tudtam zárni . Mindenféle erőlködés nélkül.
2022. okt. 24. 04:08
 9/10 anonim ***** válasza:
5%
Akkor én most veszek sütit, hiszen üres kalória, ami nem hízlal 😂
2022. okt. 24. 05:26
 10/10 anonim ***** válasza:
Én cukorshockot kaptam volna
2022. okt. 25. 06:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!