Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Hogy oldjam meg a diétát...

Hogy oldjam meg a diétát ilyen életmód mellett?

Figyelt kérdés

Vidéken járok egyetemre Bp-ről.

Általában csütörtök este hazamegyek, hétfő reggel visszautazom.

Nagyon szeretnék már lefogyni. Nem akarok senkit untatni a, sztorival, de depresszió miatt 1 év alatt feljött 20 kiló, mint 22 éves lány, és az egészségem is kezd romlani. Az egyetem a lelki gyógyulás része. A fizikai elkezdtem sporttal, és elmentem dietetikushoz is, aki elmondta hogy ilyen hormonális állapotban hogy kell enni.

De a megvalósításban van egy kis gebasz. Nem ehetek kenyeret (barnát se) és tejtermékek is kilőve. Így nyilván szendvicset se.

Főznék úgy hogy csütörtök és hétfő este. Viszont nem tudom hogy a hétfői, csütörtökön főzött, negyedik napos kajám kibírna-e egy vonatutat... (bár jégakkuval lenne, hűtőtáskában)

És akkor reggelente rántotta + 2 főtt étkezés lenne az elv (a dietetikussal megbeszéltem ezt is).

Nem tudom hogy ez heti 2 főzéssel és a negyedik napos kaja szállítgatásával megoldható-e, vagy mit tanácsolnátok a kivitelezés terén.

2022. szept. 23. 09:08
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
És ha lefagyasztod? Arra nincs esetleg lehetőség? De az egészségednek az is használ sokat, ha nem 100%-ban, csak 95%-ban tudod kivitelezni a dietetikus által ajánlottakat.
2022. szept. 23. 09:23
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

A terv jó. Én két egyezem + főállás mellett fogytam. Szóval megodlható de kell az odafigyelés.

A terv teljesen jó, amig nem gomba vagy hal vagy speckó kaja, addig a 3 nap tuti, nekem néha 4re csúszik.

A kenyér probl3émát szerintem próbáld megoldani. Lehet már kenyeret csinálni lencséből, lenmagból stb. A helyedben heti 1x sütnék és fagyasztanám.

A 4 napos kajára szintén a fagyazstó lenne a megoldás. Ha van fagyasztási lehetőséged, akkor azt csinálnám h a vonatút után 2 adag megy a fagyóba. És azt csak kedd este veszed elő

Ha ez nem opció akkor 3 napos kajaadagot viszel és csutortok este eszel otthon meleget. Vagy ha ez sem opcio akkor ott eszel gyorsan osszedobhato kajat. Osszeirsz 4et pl es azokat valtogatod. Nekem ez pl lecsos bulgur valami feherjeforrassal. Eltettem lecsot, azt kibontom, belefozok bulgurt vagy kolest es kesz. Eszek hozza sajtot, sonkat, tojast vagy hust

2022. szept. 23. 09:27
 3/6 anonim ***** válasza:
2%
Ha olyan konnyu lenne lefogyni, mar mindenki sovany lenne. En azt javaslom felejts el minden dietat, be iktasd ki a kenyeret, tesztat se. En mindenbol jo minosegut veszek, teliszalamit, keves adalekanyagos de feher finom kenyeret, 100os zsiros vajat es 25%os premium tejfolt, durum tesztat, 3,5 szazalekos teljes tejet, pannonia sajtot, mindent, De:csak nagyon nagyon keveset, kis adagot eszek belole es csak napi 3szor eszek. Sokat fogytam igy is. A lightos termekek szemetek, kisporoltak beloluk mindent igy nem laksz jol.
2022. szept. 23. 09:50
 4/6 anonim ***** válasza:
100%
Miért hétfő, és csütörtök este főznél, egyáltalán miért kellene vonatoztatni? A csütörtökit gondolom megeszed a hétvégén, amit hétfőn csinálsz, az jó 3-4 napig, ha meg otthon a családdal együtt eszel, akkor vasárnap pár napra főzhetsz, hét közben meg beiktatsz még valami gyorsat. Rengeteg étel van, ami fél óra alatt összedobható.
2022. szept. 23. 15:35
 5/6 anonim ***** válasza:
Miért nem ehetsz kenyeret? Intoleranciában sincsen ilyen és egyetlen dietetikus sem mond ilyet.
2022. szept. 24. 11:39
 6/6 Senior Séf ***** válasza:
50%
Én idestova 2 éve nem szem kenyeret, tejet, hüvelyeseket, gombát, meg bolti vackokat, és köszönöm, egyre jobban vagyok. A főtt kaja sem nélkülözhetetlen, sőt sokszor jobba a nyers zöldség. A lényeg, hogy a feldolgozott élelmiszereket kerüld el jó messze.
2022. szept. 25. 19:13

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!