Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Barátom haverja “dundi”-nak...

Barátom haverja “dundi”-nak hívott. Eléggé meglepett. Mit kéne csinálnom?

Figyelt kérdés

169 centi vagyok és 56 kiló.

Én sosem láttam magamat kimondottan vékonynak, de kimondottan “dundinak” sem.

Lehet velem van a baj és a valóságban kövérnek nézek ki?

Milyen diétát tanácsoltok, amivel leadhatom ezt a pár kilót?

Köszi.

2022. aug. 21. 00:17
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
100%

Épp csak a kérdés elejét olvastam el, mikor eszembe jutott, hogy 19 éves koromban az első barátom kollégája kb hasonló módon beszólt..168 cm/56 kilóval.

Mondjuk ő azt mondta egy kabát próbálnák, hogy hosszabb jobb lenne, hogy takarja a nagy s.ggem.

Aztán megnyitottam a kérdést és akkor láttam a te adataidat.

Én elengedtem a fülem mellett.

Akkor is úgy gondoltam, most is, hogy nincs az az elcseszett testalkat, ami ilyen adatokkal olyan elhízást mutatna, hogy normális ember megjegyzést tenne rá.

Ez egy idióta, ne foglalkozz vele!

2022. aug. 21. 12:18
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Nekem volt ilyan éleményem, konkrétan a csávó úgy akart felszedni, hogy lekövérezett, azt mondta, hogy hülye vagyok, meg kiröhögött. Aztán csak pislogott a hülyegyerek amikor elküldtem a fszba, gondolom meglepő volt, hogy a könyvben olvasott csajozós módszerek nem működtek :D
2022. aug. 21. 12:24
 13/21 A kérdező kommentje:

Csak szimplán nem értem, mert van egy lány ismerősöm, aki szintén 168/69 centi, de ehhez 110 kiló körül van, de rá mindenki azt mondja, hogy milyen csinos, meg “curvy”, meg sexy. És akkor én nem értettem, hogy miért tartanak kövérnek.

Mindegy.

Köszönöm szépen. :))

2022. aug. 21. 12:49
 14/21 Laylah ***** válasza:
28%
Ha annyira zavar, akkor max. edzeni kezdjél el, de az biztos, hogy fogyásra nincs szükséged.
2022. aug. 21. 13:32
 15/21 qkker1 ***** válasza:
81%
Szart le az ilyen barmokat!
2022. aug. 21. 13:36
 16/21 anonim ***** válasza:
96%
Kezdd el dugónak nevezni. "Mért hívsz dugónak?" "Mert 175 alatt egy férfi nem férfi. Dugó vagy."
2022. aug. 21. 14:23
 17/21 anonim ***** válasza:
70%

Utolsó, kivéve, ha a kérdező ismije 190 centi :D vagy mibőp vetted, hogy alacsony?

Szerintem szimplán paraszt a csávó, vsgy nem bír téged és be akart szólni. Emiatt végképp nem kezdenék fogyókúrába.

2022. aug. 21. 14:29
 18/21 NTBS ***** válasza:
100%
Semmilyen diéta. Ne foglalkozz vele. Szegény tuskó vagy esetleg nagyon rossz a szeme.
2022. aug. 21. 18:33
 19/21 anonim ***** válasza:
56%
Te most ezt komolyan mondod, hogy egy elmebeteg miatt tönkre akarod tenni magad? És ha azt mondja, hogy túl sok kezed van, levágod az egyiket vagy mi?
2022. szept. 8. 00:39
 20/21 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy dundi. Ne akarj leadni semennyit max a barátod haverját
2022. szept. 8. 09:58
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!