Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Barátom haverja “dundi”-nak...

Barátom haverja “dundi”-nak hívott. Eléggé meglepett. Mit kéne csinálnom?

Figyelt kérdés

169 centi vagyok és 56 kiló.

Én sosem láttam magamat kimondottan vékonynak, de kimondottan “dundinak” sem.

Lehet velem van a baj és a valóságban kövérnek nézek ki?

Milyen diétát tanácsoltok, amivel leadhatom ezt a pár kilót?

Köszi.

2022. aug. 21. 00:17
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:
96%
Neked nincs pár kilód, amit leadhatnál. Tökéletes súlyban vagy, ennél nem is szabad lejjebb menned, az már nem lenne egészséges, ez szerintem az egészséges súly alja már ahol te vagy.
2022. aug. 21. 00:26
 2/21 anonim ***** válasza:
90%
Legközelebb az ilyen kijelentése után orrba kellene vágni.
2022. aug. 21. 00:38
 3/21 anonim ***** válasza:
89%
Szerintem viccelni akart, csak nem jött össze neki, vékony vagy.
2022. aug. 21. 06:38
 4/21 anonim ***** válasza:
95%
Én is ennyi vagyok, csak 168 cm. Nekem azt szokták mondani, hogy vékony vagyok. Sztem csak vicc volt.
2022. aug. 21. 07:05
 5/21 anonim ***** válasza:
95%

Az illető vagy viccelt, vagy még nem látott nőt közelről vagy a beteges kinézetűeket kedveli. Nem kell ilyesmit figyelembe venni.

Honnan tudod, hogy pár kilóra gondolt? Lehet, hogy neki 48 kilósan is dundi lennél, mert beteg az agya.

Ha azt mondta volna, hogy túl sovány vagy, akkor most hízni akarnál?

Azt nézd, hogy te hogy érzed magad. Te is írod, hogy sosem gondoltad ezt magadról - senki kommentje miatt ezt ne változtasd meg.

2022. aug. 21. 07:30
 6/21 anonim ***** válasza:
88%

Ne csinálj magadból hülyét azzal, hogy elkezded magad sanyargatni egy idegen otromba megjegyzése miatt.

Te legyél magaddal elégedett, vagy sose lesz jó. Lefogysz pár kilót, a következő haver meg csontváznak nevez. Van értelme?

2022. aug. 21. 07:43
 7/21 anonim ***** válasza:
100%
Te meg hívd őt legkozelebb lankad faxnak.
2022. aug. 21. 10:44
 8/21 A kérdező kommentje:
Nem hinném, hogy viccelt, mert hozzáfuzte, hogy “ ezek szerint van srác, akinek ez tetszik”
2022. aug. 21. 10:55
 9/21 anonim ***** válasza:
100%
Van ilyen csajozós megközelítés, miszerint első lépésben le kell rombolni a nő önbizalmát. Valószínűleg ennek voltál tanúja.
2022. aug. 21. 11:15
 10/21 anonim ***** válasza:
100%
167 cm 60-nal sem vagyok dundi. Engedd el, nem kell mindenki véleményét meghallani, fogyóba kezdeni miatta meg pláne nem.
2022. aug. 21. 12:07
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!