Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Mégis mit kéne csinálnom?...

Mégis mit kéne csinálnom? Fogynom kéne? Hogy mozogjak így?

Figyelt kérdés

Őszintén szólva ötletem sincs mit kéne csinálnom, jelenleg 173 cm vagyok és 63 kiló, ez ugye pont jó súly, de ez a "jó" súly kb. csak a hasamra és a fenekemre ment. Jelenleg úgy nézek ki, mint aki terhes, plusz a térdemtől fenékig tele vagyok striákkal és hányingerem van ha a tükörbe nézek. Mozogni meg egyszerűen utálok és nincs kitartásom, plusz ha mondjuk olyan gyakorlat van amit a földön vagy négykézláb kell csinálni, rendszerint szédülök, és muszáj abbahagynom, mert órákig fáj a fejem utána :(

Alacsony vérnyomásom van, ha ez számít, jártam vele dokinál tavaly, de ő lerendezte annyival, hogy ne menjek pár napig suliba és igyak sok kávét (amit utálok egyébként).

2020. júl. 15. 10:38
 1/4 anonim ***** válasza:
85%

Első körben irány egy másik doki.

Igyál sok vizet, taplalkozz egészségesen. Amíg nem derül ki hogy mi a bajod, addig én nem ajánlom az edzést. Legfeljebb olyan gyakorlatokat csinálj, amitől nem leszel rosszul.

Ha hasból és fenékből akarsz fogyni akkor futás, kitörés, guggolás. Ezekhez nem kell lefeküdni.

2020. júl. 15. 10:48
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Nem nagyon van rajtad felesleg a leírásod alapján, de gondolom lusta vagy, és rengeteg szemetet eszel. Táplálkozz egészségesebben, és találj valami mozgásformát, ami neked is megy. Olyan nincs, hogy semmit sem szeretsz mozogni. Sétálj, fuss, túrázz, menj úszni, biciklizz, táncolj, vagy bármi ilyesmi.
2020. júl. 15. 11:23
 3/4 anonim ***** válasza:

Nem hinném hogy kövér vagy.

Azt tudom javasolni hogy sokkal egészségesebben egyél.

Valamit kéne mozogni. Lehet ez tánc is. De segít formába lendülni.

2020. júl. 15. 13:06
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Nekem 20 éve éve eltört a bokám, rosszul forrt össze, úgyhogy nem tudok futni, ugrálni, ilyesmi. Szóval én ezeket csinálom most minden nap: gyaloglás vagy biciklizés; ha rossz idő van, akkor meg saját testsúlyos edzés vagy kardió (ugrálás nélkül) a tv előtt.

Mindenki megtalálja a neki megfelelő sportot, csak keresni kell.

2020. júl. 15. 15:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!