Szerintetek mit kéne csinálnom?
Szóval én még tavasszal elkezdtem fogyózni, kb a nyár végéig csináltam, utolsó hónapokban más nem olyan szigorúan. Napi 1500 kcal, és egy kis edzés. Fogytam is 6-7 kilót.
Ezután próbáltam arra figyelni, hogy meg tudjam tartani a súlyom, ezért ugyanúgy szigorú voltam magamhoz, a végén még fogytam egy újabb fél kilót is.
És most igazából elegem lett. Nem akarok többet fogyózni, csak egészségesen enni.
De az a baj, ha elkezdek úgy enni, ahogy jól esik, akkor egy csomót eszek, nem is vagyok már éhes, csak simán enni akarok.. meg nem is egészséges dolgokat..
Ha pedig figyelem, hogy mit eszek, akkor megint ez lesz a mániám, megint számolgatom majd a kalóriát, meg csak a kajálásra fogok tudni gondolni.
Mit kéne tennem? Tudom, hogy ismeretlem emberek nem fogják tudni jobban megmondani nekem, se érdekelne a véleményetek.
Én rászoktam, hogy minden kajálásnál fele, kétharmada mennyiséget teszek a tányérra, ahhoz képest, amit gondolnék, hogy betolnám.
Azt szépen lassan megeszem, iszok rá egyet és csak akkor eszek még hozzá, ha 10 perc múlva is éhesnek érzem magam.
A jóllakottság-érzés mindig késik.
Mire megérzed, már túl sokat ettél.
Én most ezt csinálom kb. 2 hónapja, semmit nem változtattam mást sem az ételfajtákon, sem a testmozgáson. És eddig mínusz 8 kg.
Nem hinném, hogy valami problémám van lelkileg
Inkább az a nem vagyok éhes, de fizikailag kívánom
Heti 10 óra.. hát jaj, időm nem mindig van, meg persze lusta vagyok XD
De azért próbálkozok valami mozgással járó hobbit találni amit élvezek is
"Inkább az a nem vagyok éhes, de fizikailag kívánom"
Vagyis pótcselekvés valami helyett.
Vagy stresszelnyomásra, vagy unalomból, ilyesmi.
Egyszerűen egy rossz megszokás valamilyen problémáról való megfeledkezésre.
A hobbi jó ötlet. Főleg, ha sport.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!