Mennyi idő alatt lehet lefogyni 50 kilót? 18/F
Figyelt kérdés
Most 123 vagyok, és még két évig érettségin leszek így lesz rá elég időm.
A két év alatt le tudok adni 40-50 kilót?
Elhatároztam magam és kíváncsi vagyok a véleményetekre
2022. aug. 6. 12:24
21/27 anonim válasza:
#19 Nem tűnt fel hogy hullana. 😐
A gyümölcsben is van szénhidrát, és azt azért szoktam enni.
A benne lévő rost kompenzálja a gyümölcscukor gyors felszívódását. Jó persze azért nem kilószámra.
22/27 anonim válasza:
20#állattenyésztèsben dolgozom sertéstenyèsztő vagyok,rengeteget kell menni de hozzá lehet szokni
23/27 anonim válasza:
Mitől hullaba a haja, csak azért mert nem eszik (annyi) szénhidrátot?
24/27 anonim válasza:
Két év alatt sikerülni fog. Ha komolyan veszed és fegyelmezetten csinálod. Plusz sok mozgás.
25/27 A kérdező kommentje:
Be szoktam tartani a 3 fő étkezést. Nem eszek kenyeret, tésztát, semmi üdítő,stb.
Reggelire és ebédre főtt kaját eszek. Mindig húzok a tányérba egy csíkot, és csak a kaja felét eszem meg.
Mozogni álló kardiot szoktam
2022. aug. 7. 00:22
26/27 anonim válasza:
Én ajánlom, hogy dobd be még az időszakos böjtöt, min. 16:8 az egészséges táplálkozás és mozgás mellé.
Saját tapasztalataimbóo kiindulva így 10-12 hónap alatt is lemehet.
27/27 anonim válasza:
Ne buzdítsuk már 10 hónap alatt 50 kiló fogyásra a kérdezőt... jó, hogy nem 5 hónapot mondasz. Aztán visszajön 60kiló.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!