23 éves fiú vagyok, 190 cm, és 100kg. Szeretnék kb 10-15 kilót lefogyni, ajánlotok valami hatásos módszert?
Kevés zsír/szénhidrát, több fehérje. Hal, tojás, színhús. Kerüld a kenyeret, tésztát, édességet. Ha meg esetleg buliról van szó, koktélok, sör, helyett egy vodka-szóda 😃
Meg persze mellé rendszeresen mozogni. Akár csak esténként egy gyorsabb séta, vagy biciklizés.
Mivel fiatal vagy, kis kitartással menni fog 😃 ( hasonlóan csinálom én is . hajrá! 💪)
Nehogy 1500 kalórián kezdj élni!! Az egy 50 kilós, nem sportoló nő szükséglete fogyáshoz.
Persze, a biciklizés remek sport, tekerj minnél többet :). Be is nevezhetsz egy biciklis versenyre extra motivációnak.
Kalóriákat szerintem ne számolj, lehet hogy csak kalóriahiányban megy a fogyás de ez nem azt jelenti, hogy mindent pontosan ki kell számolni. Sajnos a kalóriaszámolás pedig méregetés nélkül nem megy, tehát szerintem kerüld el, ha nem látsz 1-2 hónapon belül változást... Persze ennyi idő alatt ne nagy fogyásra számíts csak néhány kgra. Nincs nagy felesleges tehát az a reáis és tartható, ha kb még ebben a naptári évben eléred az ideális súlyodat. Lassabb lehet, gyorsabb ne nagyon
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!