Hogyan tudnék lefogyni 4 kilót?
Figyelt kérdés
169 centis vagyok és 56.5 kiló. 52-re szeretnék lemenni. Tudtok adni néhány hasznos tanácsot? :))))2021. aug. 6. 19:01
1/16 anonim válasza:
Kevesebbet kajázol, edzel, kardiózol, mint a bolond! 4 kiló így kb 1 hónap alatt is lepörög. Én egy év alatt majd 30 kilót letoltam így. A sok irigy kutya, meg rosszindulatoskodik 😀 hol érdekel... A lényeg, hogy elszántan csináld!
2/16 anonim válasza:
28000 kalória hiányának megteremtésével. Ellenben nem javasolt súlyt leadnod, mivel így is tökéletes a súlyod. Esetleg sport, ha elégedetlen vagy magaddal...
3/16 anonim válasza:
A hasznos tanács az, hogy ne akarj 52 lenni, mert rondán sovány leszel. Mért pont 52? A jelenlegi súlyoddal is a sovány kategóriába tartozol, még 4 kilóval többel se lenne rajtad fölösleg.
4/16 A kérdező kommentje:
Eleg sokan amugy daginak hivnak, meg mondjak hogy fogynom kene :(((
2021. aug. 6. 20:42
5/16 anonim válasza:
Jah, azokat sz*rd le. 1es vagyok. Azt hittem, magad miatt akarod. Akkor ne csinálj semmit. Tiszta felesleges. Irigy kutyák. Ennyi.
6/16 anonim válasza:
Nem tűnik fel, hogy gúnyolódnak?! Ne mondd, hogy elhiszed!! Ez azt jelenti, hogy már most csúnyán sovány vagy!
7/16 A kérdező kommentje:
Hat amugy a versenysulyom az olyan 55 kilo korul van. 58 voltam es az mar engem is zavart. 58 kilosan nem hivtak dagadtnak csak most, hogy leadtam 2 kilot. Sajnos rajtam mar 2 kilo is meglatszik.
2021. aug. 6. 20:51
9/16 A kérdező kommentje:
20
2021. aug. 6. 20:56
10/16 anonim válasza:
172 centi vagyok.
58 kg volt az, amikor már azt mondtam, hogy na innen nem kell tovább fogyni.
Sportolj!
Attól csinosodsz, erősödsz és az önbizalmadnak is használni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!