Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Honnan szoktál hétközben...

Honnan szoktál hétközben ebédet rendelni?

Figyelt kérdés
Sajnos munkám mellett nincs mindig időm a konyhában időt tölteni, főleg most, hogy vissza kell mennem az irodába. Amíg home officeban dolgoztam teljesen jól tudtam meal prepeket készíteni, most viszont az utazással töltött időm el fogja venni a főzési időmet, így nem tudok mindig házi kosztot vinni. Melyik ételrendelős céget ajánlanátok Budapesten, ahol egyrészt lehet Szép kártyával fizetni, másrészt pedig beilleszthető a szálkásító étrendbe?
2022. júl. 30. 19:19
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
69%

8, Én is főzök több napra, de sokkal kényelmesebb, ha abból csak vacsira eszünk, így a több nap tényleg több nap.

Ebédre meg rendelünk mindketten melóba. Heti 5-6ezer Ft ebédért nem sok, ha főznék se jönne ki ennyiből.

2022. aug. 1. 17:45
 12/13 NTBS ***** válasza:
0%
Sehonnan, mert dolgoztam ilyen helyen.
2022. aug. 2. 10:17
 13/13 anonim válasza:
Nem rendelek en, hozok a cba prima kifozdejebol. Neha.
2022. aug. 10. 21:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!