Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Honnan szoktál hétközben...

Honnan szoktál hétközben ebédet rendelni?

Figyelt kérdés
Sajnos munkám mellett nincs mindig időm a konyhában időt tölteni, főleg most, hogy vissza kell mennem az irodába. Amíg home officeban dolgoztam teljesen jól tudtam meal prepeket készíteni, most viszont az utazással töltött időm el fogja venni a főzési időmet, így nem tudok mindig házi kosztot vinni. Melyik ételrendelős céget ajánlanátok Budapesten, ahol egyrészt lehet Szép kártyával fizetni, másrészt pedig beilleszthető a szálkásító étrendbe?
2022. júl. 30. 19:19
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
76%
vitálkonyha
2022. júl. 30. 22:15
 2/13 anonim válasza:
85%
Gastroyal. Van minden féle étel, étrend és neten simán tudsz SZÉP kártyával fizetni.
2022. júl. 30. 22:32
 3/13 anonim ***** válasza:
66%
Vitalkonyha, efood-on az egeszseges reszleg, kicsit dragabb a nutrifit kitchen de nagyon jok az osszetevok
2022. júl. 30. 23:31
 4/13 anonim ***** válasza:
88%
Cityfood, bár egy idő után unalmassá válik, ismétlődnek az ételek.
2022. júl. 31. 01:30
 5/13 anonim ***** válasza:
65%
Sehonnan, inkább összedobok este valami gyorsat, amit dobozban elviszek.
2022. júl. 31. 11:00
 6/13 anonim ***** válasza:
75%
Helyi pizzéria. Nem mindig pizzát persze, spaghetti, lasagna stb., ritkábban 1-1 saláta.
2022. júl. 31. 11:10
 7/13 anonim ***** válasza:
74%
Jófalat és Cityfood.
2022. júl. 31. 13:24
 8/13 anonim ***** válasza:
39%
Jobb időbeosztással meg lehet oldani. Én nem rendelek, nagyon drága mindenhol. Otthon főzök több napra és szétosztom adagokban. Egyszerű ételeket csinálok, heti átlag 2x főzök, magamra külön, mert én diétazom, a párom viszont nem.
2022. aug. 1. 00:52
 9/13 A kérdező kommentje:
Igazából havi szinten 60 ezret kapok szépkártyára és nem igazán tudom/akarom másra költeni, így költséghatékonyabb lenne, ha az kajára megy el, a fizum meg marad :) Emiatt is lenne jó ha tudnék találni valami jó rendelős oldalt, ami beilleszthető az étrendbe
2022. aug. 1. 14:31
 10/13 anonim ***** válasza:
75%
8# Ok de nem ez volt a kérdés. Én nem főzök hétköznap, mert sajnálom rá az időt, nekem többet ér a szabadidőm,minthogy a "rendelés drága".
2022. aug. 1. 14:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!