Hétközben sokan vannak a Palatinuson?
Szerdán voltam. Abból a szempontból nem voltak sokan, hogy csak 1-re értem oda, és még maradt 1-2 üres napágy. Bár amennyi hely van hátul a nagycsúszdánál, lehetne még sokkal több napágyat kirakni. A vízben se volt tömegnyomor, ha lett volna úszósapkám, 3-4-en úszkáltunk volna az úszómedencében, az végképp nem kellett senkinek. A többiben is el lehetett férni. Az értékeim megmaradtak, bár mint írtam, a tömegtől messzebb mentem. Az egyik hullámosban hirtelen lett sok ember, miután kijöttem, de aztán ők is eltűntek, és vissza tudtam menni.
A füves részen mellőlem egy nagy társaság hamar elment, nem tudom, hova siettek vagy unatkoztak...
Ma már melegebb van és jön a hétvége, biztos többen vannak, de csak egyszer akartam kipróbálni, milyen is. Nem volt rossz, de valahogy nem való nekem ez a pancsolás, inkább családias program. Legközelebb viszek úszósapkát, azzal lett volna értelme, de persze 2000 Ft-ért venni nem érte volna meg.
És tanultam belőle, hogy van értelme sportolni, hogy jobban nézzek ki szexi fürdőnadrágomban. Jövőre teszek róla! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!