A bab is jó fehérjének?
Idohiany miatt kB minden nap babot eszem (napi kB. 150g),ez az ebéd +hozzá koret és zöldség.
Ez ugyanannyira jó, mintha bab helyett csirkét ennek? Vagy nem annyira egészséges?
Tökéletes a bab.
Amúgy aki rendszeresen eszik babot, annak a bélrendszerében elszaporodik a lebontásához szükséges baktériumkultúra és nem fog sokat fingani… csak addig.
Én nagyon régen nem számolgatom az ételemet, annyi ideig számolgattam, hogy nálam az egész atment egy intuitív táplálkozásba, havonta bevásárolok 1 hónapra előte alap élelmiszerekből, aztán amit kell fahyasztok.
Fehérjének ezeket veszem:
1kg szarvascomb
1kg fejtett bab
1kg lencse
2kg lazac
3kg filézett csirkecomb
3kg filezett csirkemell
3kg harcsa/pisztáng/ponty ami épp van
3kg túró
50db tojás
Mindig ezeket veszem, aztán attól függően mikor melyik kedvenc kajámat kívánom azt főzöm…
De amúgy koleszos éveimet konzerv milánói makarónin és konzerv székelykáposztán éltem :D
Konzerv bab: Vörösbab (57%), Ivóvíz, Cukor (0,9%), Étkezési só (0,5%), Szilárdítóanyag (kalcium-klorid)
Cukorra é sszilárdítóanyagra semmi szüksege az emberi testnek.
Illetve egysíkú nagyon ha mindig azt eszel, kevés fajta vitamin
A minden nap csirke se egészséges. És a legtöbb edzeni szerető eszik halat, túrót, tojást, tengeri herkentyűt, csirkét, pulykát, kacsát, karajt, sertéscombot stb
De hiába kérdezel ha neked csak az a válasz jo, amit előre elképzelsz.
9-es: "Ha meg konzervet eszel az szégyen, olvasd el mi van benne"
Bab, víz, só - ezek közül egyik sem problémás!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!