Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » A bab is jó fehérjének?

A bab is jó fehérjének?

Figyelt kérdés

Idohiany miatt kB minden nap babot eszem (napi kB. 150g),ez az ebéd +hozzá koret és zöldség.

Ez ugyanannyira jó, mintha bab helyett csirkét ennek? Vagy nem annyira egészséges?

2022. júl. 13. 12:36
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%

Tökéletes a bab.

Amúgy aki rendszeresen eszik babot, annak a bélrendszerében elszaporodik a lebontásához szükséges baktériumkultúra és nem fog sokat fingani… csak addig.

2022. júl. 13. 15:22
 12/26 anonim ***** válasza:
49%

Én nagyon régen nem számolgatom az ételemet, annyi ideig számolgattam, hogy nálam az egész atment egy intuitív táplálkozásba, havonta bevásárolok 1 hónapra előte alap élelmiszerekből, aztán amit kell fahyasztok.

Fehérjének ezeket veszem:

1kg szarvascomb

1kg fejtett bab

1kg lencse

2kg lazac

3kg filézett csirkecomb

3kg filezett csirkemell

3kg harcsa/pisztáng/ponty ami épp van

3kg túró

50db tojás

Mindig ezeket veszem, aztán attól függően mikor melyik kedvenc kajámat kívánom azt főzöm…

De amúgy koleszos éveimet konzerv milánói makarónin és konzerv székelykáposztán éltem :D

2022. júl. 13. 15:30
 13/26 anonim ***** válasza:
40%

Konzerv bab: Vörösbab (57%), Ivóvíz, Cukor (0,9%), Étkezési só (0,5%), Szilárdítóanyag (kalcium-klorid)

Cukorra é sszilárdítóanyagra semmi szüksege az emberi testnek.

Illetve egysíkú nagyon ha mindig azt eszel, kevés fajta vitamin

2022. júl. 13. 15:33
 14/26 anonim ***** válasza:
90%
Utolsó, konzerv bab és konzerv bab közt is van ám különbség, a lidl-s freshona vörösbab konzervben pl van vörösbab meg víz… más nincs.
2022. júl. 13. 15:38
 15/26 A kérdező kommentje:
Lidlben veszem de van vagy 3 különböző. De nem értem, ha a nagy edzők minden nap csirkét esznek akkor a bab miért rossz minden nap. Köretnek főként rizs, kuszkusz, fottkrumpli +zöldség menne
2022. júl. 13. 15:55
 16/26 anonim ***** válasza:
46%

A minden nap csirke se egészséges. És a legtöbb edzeni szerető eszik halat, túrót, tojást, tengeri herkentyűt, csirkét, pulykát, kacsát, karajt, sertéscombot stb

De hiába kérdezel ha neked csak az a válasz jo, amit előre elképzelsz.

2022. júl. 13. 16:19
 17/26 A kérdező kommentje:
Igyekszem majd nem minden nap ezt enni, eddig tojás, csicseriborsó és bab van a listán és ezeket tudnám felvaltva enni mint fehérje.
2022. júl. 13. 16:33
 18/26 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem szeretnél minden nap esetleg konzerv babot enni ( tudom, nem írtad, de többen igen, hogy sok felesleges dolog van benne), vegyél fagyasztott fejtett babot. Sokkal hamarabb megfő, mint a száraz bab, s nincs benne semmi adalék.
2022. júl. 13. 16:34
 19/26 A kérdező kommentje:
Szuper, köszönöm az ajánlast
2022. júl. 13. 16:47
 20/26 anonim ***** válasza:
100%

9-es: "Ha meg konzervet eszel az szégyen, olvasd el mi van benne"

Bab, víz, só - ezek közül egyik sem problémás!

2022. júl. 13. 17:22
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!