40 g zsír az sok egy napra? A pennys minna tejsavó az jó plusz fehérjének? Amíg izmot növelek addig nem fogyok, csak formásodok?
És végül mi az a kardio mozgás?
Tök analfadéta vagyok... :(
Válaszokat előre is köszi!:)
A sárga kapszulát már elolvastam..
Minek menjek a bodybuilder oldara? Felfogtam a s.k.-t!
Szerintem ha ilyen okos vagy válaszolni is tudtál volna, de könnyebb így igaz?
Ezt a tejsavót valahol olvastam, nem ismerem és azért kérdezem.. egyébként egyik itt említett fajtát sem ismerem, de nem is tudnám őket beszerezni. Ez fel se merült???
Tipikus!!! Ha tinip*csákat kell kiosztani, a fogyókúrákkal meg -szerekkel kapcsolatban, mindenki nagyon okos és osztja az észt...
Ennyit a segítőkészségről! És még csodálkoznak, hogy miért írják le őket és miért mindenki sztereotip?!?xD Ezért nem fogom soha betenni a lábam egyetlen konditerembe se..
Irtózok az ilyen bunkó "nagyravagyok magammal" emberektől..
És a s.k.-ban van, hogy nincs fogyás és izomtömeg növelés egyszerre, mert kizárják egymást a 2-höz szükséges alapvető igények/feltételek.
A kardio mozgásra sose volt szükségem, ezért nem tudom mit jelent.. de már nem is érdekel, csak ezt is a s.k. említette...
A 40 g zsírt pedig azért kérdeztem, mert szinte nem is volt semmiben túl sok olaj, vagy ilyesmi, mégis ennyire jött ki... tejestül, a szh.-okban levő zsírokból, ilyen 3-7 grammokból... úgy hogy olajos magvat nem is ettem...
Testsúly, nem, életkor és egyéni aktivitás függvénye, mennyi zsír kell neked.
A Minna tejsavóital finom, de nézted a fehérjetartalmát? Elhanyagolható mennyiséget tartalmaz...
Köszönöm szépen mindkettőtöknek a segítő választ!:)
Na akkor azt a tejsavót meg se nézem, akkor marad a sok husi, meg a túró.:)
A zsírról meg hol azt olvasom, hogy 70 g kell naponta, hol meg hogy testsúly X 0,7 g mert akkor 5 grammal túllépem...
Na de nem mindennap, csak még most kezdtem kiszámolni ezeket és nagyon meglepődtem, hogy ez a semmi ez 40 gr volt azon a napon.
A kardiót meg elolvastam több helyen is már, de nem tiszta. Na mindegy. (nagyon utálok paprikajancsit játszani itthon, és eddig ilyesmiket találtam hozzá...)
Kondin kb. 1-2 éve gondolkozom, de sajnos mindig visszatart hogy belépek és ..ÚGY néznek, meg kinéznek, meg jaj, de béna, meg nézd hogy izzad az a ló 5 perc után... szóval... meg sajnos (látásból)ismerek egy két fazont akik már messziről irritálnak(O agy XXL önbizalom) meg félek, hogy ha máshol nem, akkor ott bepróbálkoznának...(pedig lejön a fejemről, hogy hányni tudnék már attól is ha nem hagynak figyelmen kívül...)
Láthatatlanná meg nem tudok vállni..:)
Na szóval ezeket úgysem fogom leküzdeni, gyomorgörccsel meg nem lehet edzeni.
Multivitamin? Na látod erről sincs semmi fogalmam, hogy melyik pl a jó. És saccperkábé mennyi pénz..
Megint analfabéta vagyok...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!