40 g zsír az sok egy napra? A pennys minna tejsavó az jó plusz fehérjének? Amíg izmot növelek addig nem fogyok, csak formásodok?
És végül mi az a kardio mozgás?
Tök analfadéta vagyok... :(
Válaszokat előre is köszi!:)
Na Figyelj, én húzózkodás, fekvőtámasz, oldalemeléseket javaslok otthon 2 hónapig, utána hamár van valami alap akkor van értelme menni konfiterembe :) , majd akkor nézel valami jókis edzéstervet és kész segítséget és csinálod. Mindneki segítőkész a konditeremben ! És senki nem cikiz ki ! Én 3 konditerembe jártam, sehol nemvolt ilyen problémám..
A cardio edzés lényege hogy mozogj, pl: futás, úszás, biciklizés, kalóriát égess, fél órán keresztül fennt van a pulzusod akkor kezd égni a zsír :) tehát szálkásít, ha vékony vagy akkor felesleges ez.
Ezt a x g zsír dolgot meg felejtsd el.. Kezdőként bőven elég ha jó SOK húst, túrót, tojást, rizst joghurtot ilyesmit eszel :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!