1300 kalóriával lehet fogyni?
Sziasztok!
Arra a döntésre jutottam hogy leadnék körülbelül 10 kilót. Eddig soha nem sportoltam rendszeresen, mindig belekezdtem egy sportba és 2 hónap múlva abbahagytam...így izomzatom sem nagyon van. Egy edző ismerősöm azt mondta, hogy ezért napi 1300 kalória körül kéne ennem. (Ülő munkát végzek). Ennyi valóban kell vagy ez sok/kevés? 2 hete csinálom de még nem tapasztaltam semmi változást súlyban.
Nagyon kevés. Ennél is kevesebbet eszedbe ne jusson enni. Az a minimális izomzatod sem lesz, ha ilyen keveset eszel és nem sportolsz.
Okosabb lenne ha inkább 1400-1600 kcal / nap-ban gondolkodnál, viszont valamit mozognál is. Pl. 1400 kcal ha egész nap ülsz, 1600 kcal ha 20 percet kocogtál aznap.
Azt hittem ez már nem olyan kevés :D
Azt olvastam a 800-1000 kalória a túl kevés, és sok 1200 kalóriás diéta van a neten.
Köszi a tanácsot!
Körülbelül 1500 kalóriát kell bevinned naponta heti fél kg (Normál mértékű) fogyáshoz. Mellette sportolj heti 1-3 órát. Ha csak sétálsz is valami, főleg ha picit sietősebb tempóban csinálod.
Próbáld meg kerülni a magas kalóriatartalmú és a tipikusan szemét (chips, ropi, fánk...) kajákat, de olyan ételeket fogyassz amelyeket szeretsz, különben két hét után feladod. Fél év alatt simán elérhetedet a célodat.
1300 kb vegetáláshoz elég.
élhető étrendet tartani, normálisan jóllakni, élni nehezen fog menni ennyivel. Főleg hosszútávon, amire érdemes alapozni, ha nem akarsz folyton visszahízni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!