Szeretnék még 3 kilót fogyni. Napi 1200 kalóriával + heti 4x edzéssel menni fog?
Évek alatt sikerült lefogynom 17 kilót, jelenleg 71kg vagyok. A végső célom a 68kg. Ezek az utolsó kilók már nagyon nehezen indulnak meg, előtte fogyókúra nélkül sikerült fogynom, egyszerűen kevesebbet ettem és többet mozogtam, de úgy érzem ehhez a néhány kilóhoz már több erőfeszítés kell (175cm vagyok)
Kb mennyi idő alatt fog sikerülni? Esetleg más javaslat, egyéni tapasztalat? Pár hónapja stagnál a súlyom.
Miért pont 68? Az számítson, hogy hogy nézel ki, ne az, hogy a mérleg dekára pontosan mennyit mutat.
Édes mindegy, hogy 68-at, 70-et vagy 65-öt mutat, ha jól nézel ki és jól érzed magad a bőrödben, nem?
Eddig hogy nézett ki az étrended? Mennyi szénhidrátot eszel? Mert ha az túl sok, könnyen lehet, hogy azért nem akar már lejjebb menni a súlyod, vagy szimplán csak stagnálós időszakban vagy ami kell a testnek a regenerálódáshoz, és hosszabb ideig tartó fogyások során többször előfordul.
Én még nagyon az elején vagyok, életmódot váltottam másfél hónapja szénhidrátszegény+zsírban és fehérjében gazdagabb táplálkozással és némi mozgással (nagy súllyal még nem egyszerű mozogni sem). 5,5 kg mínusznál járok egyébként, szintén 175cm magas vagyok és 69-65kg a cél. (majd meglátom, hogy mit mutat a tükör)
Nekem gyanús, hogy 17 kiló fogyásnak évek kellettek, esetleg véletlenül nem koplalással fogytál?
80 kg voltam 180cm magas. Kitavaszodott, rendbetaktam 2 hét alatt 2 ingatlan portáját. 74 kiló vagyok...
3 kilót lefogyni nekem annyi, hogy párszor kimarad a főétkezés. Olyankor egyből erős kalóriadeficit alakul ki, mert sokat mozgok
Nem. Sosem koplaltam. Egyszerűen lett egy kutyám és többet mozogtam :D de nem igazán volt célom a fogyás akkoriban, ez úgy magától jött. Fogalmam sincs mennyi kalóriát ettem akkor, nem tervezett volt.
Szerintem 68kg lenne számomra az ideális, de mindenképpen 70 alá szeretnék menni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!