Napi 600 kalóriával mennyi idő alatt lehet fogyni?
Semennyi. Tarthatatlan olyan kevés kcal. Max 3 nap, utána a szervezeted nem fogja bírni. Ez idő alatt le adhatsz 1-2 kilót, ami víz, de értelme nem lesz, mert egy hét múlva bepótoltatja a szervezeted és falni fogsz. Ha nagyon éhezteted magad, akkor csak raktározni fog a tested
Számold ki rendesen hogy kcal a napi minimum bevételed. Annyi kell
Napi 600 kalória nagyon kevés. Ha még el is kezdtél fogyni a duplája jön vissza később. Nekem is volt egy ilyen időszakom (csak én azért nem ettem mert nem kívántam semmit, emiatt nem tudtam enni)
Lefogytam ezzel 3 kilót, később visszajött 6...
A legjobb módja a fogyásnak az, ha természetesen fogysz le. Menj fel netre, találhatsz sok oldalt ami kiszámítja hogy mennyi kalóriát kell enned fogyáshoz. A nemedet kell megadni, a jelenlegi súlyod, és a magasságod.
Emellett egyél napi 5x keveset, igyál sok vizet, sportolj (minimum heti 3-4x)és próbáld minél jobban mellőzni a cukrot és a gyorskaját.
Nyilván ezeket nem szabad megvonni magadtól, mivel az sem megoldás, mert csak ideig óráig bírod ki nélkülük.
Én így egy hónap alatt 3 kilót fogytam, és annyira nem is nehéz mint gondoltam.
Remélem segítettem, ha szeretnél még tippeket nyugodtan írj priviben! :)
Én 10 évig egész jól elvoltam vele (plusz binge)... áh, hagyjuk, Nem érte meg, a recovery elég szar fizikálisan - folyamatos fájdalmak és puffadás., stb.
Bár az extreme hunger nem rossz benne (kivéve, mikor 7-8000 kalória sem elég), úgy értem, ennyi év éheztetés után...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!