1200 kalóriával fogyni fogok?
Attól függően, hogy mennyit mozogsz, 1700 (szinte semmi testmozgás) és 2000 (jelentős mértékű testmozgás) közötti kalóriára van szüksége a testednek ahhoz, hogy megtartsd a jelenlegi súlyodat. Nyilván nem ez a cél, ezért 500 kalóriával javasolt ezt a számot lecsökkenteni a fogyókúra ideje alatt. Ez elvileg heti kb 0.5 kg fogyást hoz, és figyelj oda arra, hogy egy hét alatt semmiképpen se fogyj 1 kg-nál többet, mert az komolyan árt a testednek. Lehet túlzásba vinni a fogyókúrát.
Utána, a különböző ideális-testsúly formulákat átlagolva kapott 52 kg megtartásához az előbbi intervallum mindkét vége 100 kalóriával csökken. Természetesen ez a szám inkább egy optimális intervallum közepe mint nagyon pontos szám, főleg mivel számos egyéni faktor is belejátszik a dologba, szóval a saját ítélkezőképességedet is abszolút használd.
Nálam úgy működött, hogy 1. nap nem ettem semmit. 2. napra beszűkült a gyomrom. Na erre kell vigyázni.
Ezt követően nagyon lassan étkeztem, inkább levest és főzeléket. Felezős módszer nem működött előzően. 3. hónap után most 14 kilót fogytam. Most már elkezdtem gyalogolni, időmtől függően 2 órát. Másik ami fontos volt. Megváltozott az életmódom, legalábbis az étkezés szempontjából. Kb 1000 azért próbálom tartani. 165/96-82 ffi
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!