Miért nem tudok lefogyni?
Figyelt kérdés
Napi 600 kalóriát égetek el, 5 kilóméter gyaloglás és napi 1x étkezés, de nem fogyok semmit. Mitől lehet ez?2022. márc. 28. 12:08
31/33 anonim válasza:
#30 van benne igazság, de ez a raktározás nagy hülyeség..Gondolj csak bele, ha egy kocsiban kifogy a benzin, és utálna tankolnak egy kicsit, azt "elraktározza" vagy felhasználja?
Hogy raktározna el amikor nagy hiányban van?
32/33 anonim válasza:
31! Nekem anno azt tanácsolták, hogy ha fogyni akarok, akkor háromóránként egyek (ne zabáljak) kevesebbet. Mellette sportoltam és ls is dobtam 20 kilót.
33/33 anonim válasza:
#32 de ezzel nem éhezteted a szervezeted, ezzel nincsen baj..De amúgy az mindegy, hogy mikor mennyit eszel, a lényeg hogy kalóriadeficitben legyél
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!