Kezdőoldal » Fogyókúrák » Egyéb kérdések » Csak hasra hízok. Hogyan...

Csak hasra hízok. Hogyan lehet lefogyni belőle?

Figyelt kérdés
Nagyon nagy a hasam, az emberek azt hiszik, hogy terhes vagyok, nagyon kiábrándító. :( Igazából nem eszek többet, mint eddig, csak gyógyszert szedek egy ideje (antipszichotikumot), és azt mondták, attól lehet hízni, és hogy azt nagyon nehéz leadni is, mert hormonális oka van a hízásnak. Letöltöttem telóra pár workout tervet, azt csinálom, mert edzőteremre nincs pénzem. Szerintetek lesz haszna? Tudom, hogy kéne figyelni a táplálkozásra is, csak lusta vagyok kalóriákat számolni. Ha valaki ide rakna elém egy listát, hogy mit egyek, akkor sokkal könnyebb lenne. :D Segítsetek!

2022. márc. 10. 19:32
 1/7 A kérdező kommentje:
Ja, elfelejtettem: 32/N 163cm, 60kg
2022. márc. 10. 19:41
 2/7 Humor Herold ***** válasza:

Ezekkel a paraméterekkel nem lehet nagyon nagy a hasad :)

Hogy lehet hogy az edzésekre rá tudnád magad szánni, de utánaolvasni a helyes étkezésnek nem? Vagy összeállítani egy heti étkezésed precízen belőve a kalóriát a szükségletedhez képest...ennél csak az eszedet kéne használni.

És amihez lusta vagy pont az a hatékonyabb a céljaid eléréséhez.A sport,a mozgás szuper dolog, de az önmagában kevés ha az ember nagyon rosszul étkezik.

Menj fel egy kalóriaszámláló appra és nézd meg a jelenlegi étkezésed...hogy jelenleg mennyi kalóriát fogyasztasz egy nap,és az hol van a szükségletedhez képest.Aztán ha levontad a következtetést hogy esetleg több kalóriát viszel be mint kéne,akkor változtatsz a jelenlegi étrendeden.Kevesebbet eszel,vagy akár valamit lecserélsz.Szépen bele lehet merülni,rengeteg jó tápanyagforrás áll rendelkezésre...kedvedre válogathatod össze az ételeket.Miért követnél egy sablon étrendet mikor testre szabhatod saját magad számára.Ami azt jelenti hogy olyanokat ehetsz amit szeretsz...és nem vágod étkezés közbe a pofákat:)

2022. márc. 10. 20:29
 3/7 anonim ***** válasza:

Aki lusta, kövér marad. (Fuggeltsnul attol hogy te nagyon nem vagy az). Igy nem ertem a kerdes lenyeget.

-mit csinaljak? Tudom hogy jol kene enni de lusta vagyok

- egyel jol

-de lusta vagyok

2022. márc. 10. 20:57
 4/7 anonim ***** válasza:
Mindenki mas ugyhogy ezt neked kell kikiserletezni.
2022. márc. 10. 22:03
 5/7 A kérdező kommentje:
Nem vagyok kövér, sőt vékony vagyok, csak a testalkatomhoz képest nagy a hasam, szinte zavaróan.
2022. márc. 11. 15:25
 6/7 anonim ***** válasza:

Leírtuk: számolj kalóriát. Ha lusta vagy, nagy marad a hasad, ennyi. Te döntésed.

Yaziot ajánlom.

2022. márc. 12. 15:54
 7/7 anonim válasza:

Nekem is ez a bajom. Vékony voltam, de híztam kicsit. Most normális a test alkatom, de ahasam túl nagy. :(

Viszont én mashonnan nem akarok fogyni csak hasról.

2022. márc. 18. 23:49

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!