Hogyan tudok mielőbb lefogyni a nagy combjaimbol? Annyira idegesit hogy már tenni akarok azért hogy fogyjak belőle!
Figyelt kérdés
Jó ha számolom a kaloriát nem haladom túl a keretemet plusz diétásan eszek tehát nem csoki uditő tészta kenyér hanem az egészséges kajak hús zöldség tojás stb.
Plusz heti 5ször biciklizek futok intervallumos edzés felválltva egy orat.
remélem igy fogyok és vékonyodik :((( segitség,szerintetek?? ki hogy fogyott onnan?
2014. okt. 11. 19:38
1/2 anonim válasza:
Azt az eget, már tenni is akarsz érte:DDD eddig akkor a kismókusok nem hordták el a combodról a zsírt, milyen meglepő
2/2 anonim válasza:
szia :) énis pont onnan szeretnék fogyni. Szintén nemrég kezdtem a fogyókúrát. Énis futok hetente háromszor fél órát(csak nem intervallumos, mert azt próbáltam régebben és nagyon fulladtam tőle, plussz a térdeimnek nem tett jót), plussz heti kétszer 1 óra aerobik (comb, has, kar). A kajára nekem is nagyon kell figyelnem, mert a gyengém az édesség. Rólam eddig másfél kiló jött le. Szorítsunk egymásnak :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!